3 informații despre FCSB dezmințite de MM Stoica

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a ținut să dezmintă câteva informații apărute în media despre clubul roș-albastru.

Aflat în cantonament în Antalya, Mihai Stoica a comentat pe pagina lui de Facebook mai multe informații legate de echipa lui.

Oficialul roș-albaștrilor spune că FCSB nu este interesată de atacantul Jalen Blesa (22 de ani), deși presa din Kosovo a scris că Becali a trimis o ofertă de 200.000 de euro pentru acesta. Acesta a adăugat că nici Universitatea Craiova nu-l vrea pe Blesa, deși kosovarii scriau că și Rotaru se interesează de atacant.

„Blesa ne-a fost propus și nu suntem interesați. Le-a fost propus și celor de la Craiova și nu sunt interesați”, a fost reacția lui Mihai Stoica.

Acesta a mai precizat că FCSB nu s-a interesat nici de fundașul Grigore Turda, pe care FC Argeș l-a dat la FC Voluntari, și nici nu-l vrea pe puștiul Yanis Pîrvu (16), de la formația piteșteană.

Știre : Război Becali – Rotaru. FCSB fură Craiovei un american. 
Realitate : Blesa ne-a fost propus și nu suntem interesați. Le-a fost propus și celor de la Craiova și nu sunt interesați.

Știre : Jucător dorit de FCSB a semnat cu Voluntari.
Realitate : Dacă era dorit Turda la FCSB, se făcea ofertă. Nu s-a făcut.

Știre : Sponsorul Tudose de la Pitești este supărat că s-au scurs informații despre Yanis Pîrvu și FCSB se interesează cum să-l transfere.
Realitate : FCSB nu se interesează de Pîrvu. Campionii FC Argeș să stea liniștiți.

– MM Stoica, pe Facebook

Lasă un comentariu