4.500.000 € pentru doi jucători de la FCSB! Gigi Becali: ”Vând tot!”

Gigi Becali (65 de ani) este gata să renunțe la doi dintre jucătorii importanți ai FCSB-ului.

Patronul vicecampioanei a transmis că Malcom Edjouma (26 de ani) și Joyskim Dawa (27 de ani) sunt pe picior de plecare de la FCSB, iar clubul roș-albastru ar urma să încaseze 4,5 milioane de euro.

  • Alexandru Băluță, Damjan Djokovic, Siyabonga Ngezana și Vlad Chiricheș sunt fotbaliștii transferați de FCSB în această vară.

Edjouma și Dawa, gata de despărțirea de FCSB! Gigi Becali: ”La mine banii contează”

Dacă Edjouma e dorit de Bari, formație căreia Becali i-a cerut 1,5 milioane de euro pentru mijlocașul francez, în cazul în care afacerea se va face în condițiile italienilor, împrumut + transfer definitiv, de Dawa este interesată Olympiacos, multipla campioană a Greciei.

Elenii au făcut deja o ofertă de două milioane de euro pentru fundașul camerunez, însă Gigi Becali este sigur că va încasa suma dorită, 3 milioane de euro.

  • 750 de mii de euro este cota de piață a lui Dawa, potrivit Transfermarkt.
  • 9 selecții a adunat Joyskim Dawa la naționala Camerunului.

Am cerut pe Edjouma un milion și pe Dawa 3. Bari vrea să-l ia împrumut pe Edjouma. Le-am zis că-l dau împrumut, dar să-mi dea 500.000 de euro acum, apoi să mai dea un milion. Le-am spus că-i costă un milion jumătate așa. Accept și banii în rate, nu am nevoie de bani.

Dawa are ofertă din Grecia, două milioane, iar eu am cerut 3. Nu știu de la ce echipă, cred că Olympiacos, s-ar putea. Cred că o să dea până la urmă, mai așteaptă două meciuri europene. Eu vând tot! La mine banii contează. Fără bani nu poți să faci nimic. Echipele românești n-au bani și sunt praf, nu vedeți?”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Malcom Edjouma, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.
  • Malcom Edjouma a înscris deja un gol în acest sezon, în meciul U Craiova 1948 – FCSB 1-3.

Lasă un comentariu