5 ani la rând FCSB va fi campioană? Ce spune Gigi Mustață

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, a oferit detalii entuziasmante despre planurile patronului Gigi Becali, care pregătește transferuri semnificative pentru a întări echipa în vederea competițiilor europene.

După ce FCSB a câștigat primul titlu după 9 sezoane, Gigi Becali este determinat să asigure un parcurs puternic în primul tur preliminar al Champions League.

Gigi Mustață: „Eu atât vreau să vă spun”
Gigi Becali a declarat că va întări echipa pe toate pozițiile pentru a face față provocărilor din campionat și din competițiile europene. Elias Charalambous, antrenorul echipei, va beneficia de un lot mai numeros și mai valoros pentru a putea concura la cel mai înalt nivel.

Gheorghe Mustață a menționat că transferurile vizate de Becali ar putea transforma FCSB într-o echipă de neînvins în campionatul intern pentru următorii cinci ani. Deși nu a dezvăluit numele jucătorilor, Mustață este încrezător că noile achiziții vor asigura prezența echipei în grupele unei competiții europene, chiar dacă nu în Champions League, atunci în Conference League.

„Eu atât vreau să vă spun. Dacă Gigi realizează ceea ce știu și eu, eu pun pariu acum, în momentul ăsta, cu oricine… Chiar dacă nu merg în grupele Champions League, pentru că știți bine, acolo trebuie să te duci cu o echipă puternică. Poate, dacă nu te duci în Champions League, mergi în Conference League în grupe.

 

Dacă vor fi acele transferuri pe care le știu și eu, garantat 5 ani la rând nu ne bate nimeni, nu ne ia nimeni campionatul. Eu mă bucur că Gigi a înțeles că trebuie investiții. Mă bucur că se gândește pentru Champions League”, a declarat Gigi Mustață, conform Fanatik.

Investiții semnificative și mobilizare maximă

Mustață a subliniat importanța integrării noilor jucători încă din perioada de pregătire, pentru a asigura coeziunea echipei și performanțe ridicate.

„Important este ca echipa să fie mobilizată și acești jucători care vin să prindă pregătirea împreună cu ceilalți jucători, să plece în cantonament împreună. Să se pună la dispoziția antrenorilor și să facă parte din acea construcție de joc”, a adăugat șeful de galerie.

Comparația cu rivalii din Superliga României

Mustață a analizat investițiile semnificative făcute de rivalele din Superliga, precum CFR Cluj, Rapid București și Universitatea Craiova, și a lăudat decizia lui Gigi Becali de a investi masiv în echipă. Liderul de galerie a menționat că, în următoarele două săptămâni, transferurile ar trebui să fie finalizate, ceea ce va întări considerabil echipa.

„Observăm, ne uităm stânga-dreapta. Echipele din campionat, Clujul, Rapidul, inclusiv Craiova, investesc. Asta trebuie să ne dea de gândit și trebuie să se facă acele 7-8 transferuri pe care le-a promis patronul. Mai sunt transferuri care trebuie făcute și mă bucur că domnul Becali s-a abținut și nu a dat nume.

Știți foarte bine cum se joacă Gigi. Mai aruncă una încolo, una în partea cealaltă, dar el este pe un drum foarte bun. Eu știu despre ce este vorba. Cred că în următoarele două săptămâni se vor rezolva. Chiar dacă sunt plecați în concediu, telefoanele lucrează”, a precizat Gigi Mustață.

Lasă un comentariu