„500%. Să știe toți antrenorii!” Gigi Becali a dezvăluit echipa de start a FCSB pentru meciul cu Universitatea Craiova

FCSB o întâlnește duminică seară, de la ora 20:00, pe Universitatea Craiova, în etapa cu numărul 23 din Superliga.

Întrebat cum va arăta echipa la meciul cu oltenii, Gigi Becali a dezvăluit numele celor trei fotbaliști care sunt de neînlocuit în primul „11” la FCSB.

„Coman, Phelipe și Băluță nu pot lipsi din echipă, ca să știe toată lumea. Nu mai pot fi schimbați niciodată. Să știe toți antrenorii din România, da?

Phelipe va juca în centru și se va schimba cu Băluță. Asta e părerea mea. Mie așa îmi place de el. 500% să știe”, a mai spus Becali, conform Fanatik.

Gigi Becali a anunțat primul „11” pentru meciul cu Universitatea Craiova

Patronul FCSB a mai spus că Olaru, Șut, Ngezana și Dawa nu vor lipsi nici ei de pe teren la meciul cu Universitatea Craiova.

„Și Olaru, și Șut vor juca. Și mai vedem Lixandru dacă va intra. Plus ‘Panterele’ (n.r Ngezana și Dawa). Părțile laterale nu le știm încă. Nu știu cine cade, Radunovic sau Crețu. Să vedem cine va juca și în funcție de regula U21”, a mai spus Becali.

Cum ar putea arăta echipa FCSB-uli la meciul cu Universitatea Craiova: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic – Șut, Olaru, Lixandru – Coman, Băluță, Luis Phelipe.

Înainte de confruntarea de pe stadionul „Ion Oblemenco”, FCSB ocupă primul loc în clasamentul Superligii, având opt puncte avans față de a doua clasată (Rapid). De partea cealaltă, Universitatea Craiova se află pe cinci, cu 34 de puncte.

Lasă un comentariu