„90% din România știe că FCSB e Steaua”. Cristi Tănase, emoționat când a vorbit despre revenirea roș-albaștrilor în Ghencea: „Parcă am pielea de găină”.

Cristi Tănase, fostul căpitan al FCSB-ului, a vorbit cu emoție despre revenirea formației patronate de Gigi Becali în Ghencea.

Duminică, FCSB va reveni în Ghencea, după o pauză de peste opt ani. Trupa lui Elias Charalambous o va înfrunta pe CFR Cluj, de la ora 21:30.

Cristi Tănase, emoționat când a vorbit despre revenirea roș-albaștrilor în Ghencea

 Tănase s-a declarat fericit pentru faptul că FCSB va reveni în Ghencea. Totodată, fostul căpitan al roș-albaștrilor a spus că, în opinia sa, „90% din România știe că FCSB e Steaua”.

„Cred că trebuia să revină mai devreme în Ghencea, dar niciodată nu e prea târziu. Ar fi fost senzațional să fie la meciul cu Dinamo. Dar mă gândesc că și acum atmosfera o să fie la fel. Pe oriunde am jucat noi, atmosfera a fost senzațională. Dar parcă pe Ghencea e altceva.

Și acum, când vorbesc, parcă am pielea de găină. Te simți altfel ca și jucător, ca și suporter. Nu știu dacă o să mă duc la meci, s-ar putea să plec mâine în vacanță. Eu cred că aproape toată lumea știe că FCSB este Steaua, în afară de ei (n.r. cei de la CSA Steaua).

Toată lumea știe când a luat-o nea’ Gigi. Nu știu de ce este atâta tam-tam. 90% din România știe că FCSB e Steaua. Sper să se joace toate meciurile pe Ghencea”, a declarat Cristi Tănase, în exclusivitate, pentru PlaySport.

Cristi Tănase: „Sper să nu fie incidente”

Cristi Tănase a mai spus că nu crede în amenințările ultrașilor CSA Steaua, legate de anumite incidente violente care ar putea avea loc la meciul de duminică.

„(n.r. crezi că ultrașii CSA Steaua își vor pune amenințările în aplicare?) Nu cred că pot să facă așa ceva. Cum spunea și nea’ Gigi, intră la pușcărie, dacă fac ceva. Eu sper să nu fie incidente. O să vină multă lume, și copii, și femei. Nu-și au rostul chestii din astea”, a mai spus Cristi Tănase.

Lasă un comentariu