A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul.

Gigi Becali (65 de ani) și-a creionat strategia pentru viitoarea perioadă de mercato, mai ales că vrea să facă din FCSB o echipă capabilă să se lupte pentru UEFA Champions League.

Finanțatorul FCSB-ului a făcut cunoscut faptul că intenționează să aducă 7-8 jucători de valoare în echipă. Gigi Becali a dezvăluit mai multe nume pe lista sa de ținte, printre care Denis Alibec, Louis Munteanu și Wiliiam Baeten, însă este pregătit să realizeze o triplă lovitură.

Printre aceste nume se numără și David Kiki (30 de ani), fotbalistul în prezent la Farul. Chiar dacă a fost rezervă neutilizată în meciul decisiv pentru titlu, Gică Hagi (59 de ani) pare hotărât să păstreze acest jucător originar din Benin în echipa sa.

Mihai Joița, agentul lui Kiki, a confirmat oferta de prelungire primită de la Farul, cu dublarea salariului, dar a sugerat că fundașul stânga ar putea să considere și alte oferte venite din partea altor echipe.

”Farul i-a făcut o ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual. Băiatul n-a luat încă o decizie. Și nici nu va lua înainte de sfârșitul campionatului.

Își face treaba liniștit până la capăt, după care vom hotărî împreună ce face în continuare. Sigur, ar fi putut semna oriunde din iarnă, fiind în ultimele șase luni de contract, dar i-am promis lui Hagi că nu discutăm nimic, nicăieri, înainte să se termine sezonul.

Kiki are cota actuală și datorită muncii lui, dar și expunerii pe care i-a oferit-o Farul. Prin urmare, e o formă de respect pentru club, pentru colegi, pentru staff să se focuseze deocamdată pe atingerea obiectivului actual. Apoi, e timp pentru toate”, a spus Joița, conform celor de la sportpesurse.ro.

Gigi Becali vrea TREI jucători de la Farul! Câți bani i-a plătit până acum lui Gică Hagi pe transferuri

În afara lui Kiki, Becali i-ar mai vrea de la echipa nașului său Gică Hagi și pe Constantin Grameni (21 de ani), Dan Sîrbu (21 de ani) și Ionuț Cojocaru (20 de ani), notează sport.ro.

Întrebat imediat după meciul cu Farul dacă-l dorește pe Grameni, Gigi Becali a negat, însă de-a lungul timpului a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului văzut drept înlocuitorul ideal al lui Olaru, dacă mijlocașul FCSB-ului va pleca.

Sîrbu, fundaș dreapta, poate evolua și în centrul defensivei, dar și la mijlocul terenului, pe postul de închizător, în timp ce Cojocaru, revelația Farului în acest play-off, poate juca pe orice poziție din atac.

În total, cei 3 sunt evaluați la 2,75 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Până acum, Gigi Becali a transferat nu mai puțin de 11 jucători de la formația lui Gică Hagi, pentru care a plătit peste 10 milioane de euro.

 • Gabriel Iancu (2012) – 500.000 de euro
 • Alexandru Târnovan (2013) – 300.000 de euro
 • Alin Toșca (2014) – 400.000 de euro
 • Florin Tănase (2016) – 1.5 milioane de euro
 • Florinel Coman (2017) – 3 milioane de euro
 • Dragoș Nedelcu (2017) – 2.13 milioane de euro
 • Romario Benzar (2017) – 700.000 de euro
 • Robert Grecu (2017) – 30.000 de euro
 • Ionuț Vînă (2019) – 700.000 de euro
 • Radu Boboc (2022) – 200.000 de euro
 • Eduard Radaslavescu (2022) – 850.000 de euro

Lasă un comentariu