A fost stabilit destinul „rachetei” africane Nana Antwi

FCSB a câștigat titlul de campioană a României, iar Gigi Becali își face planuri pentru cupele europene. Patronul roș-albaștrilor a decis să păstreze în echipă pe Nana Antwi, fotbalistul ghanez, în ciuda numărului său limitat de apariții. Becali vizează grupele UEFA Champions League și înțelege necesitatea unui lot consistent, stabilind că Elias Charalambous va avea la dispoziție două echipe pentru a face față atât în campionat, cât și în cupele europene.

„Antwi, de ce să nu îl ținem? Stai să vedem. A fost Crețu foarte bun. Crețu normal că rămâne. Trebuie să avem două echipe, să putem juca și în cupele europene și în campionat”, a declarat Gigi Becali, la DigiSport.

FCSB a devenit campioană matematic cu trei etape înainte de finalul play-off-ului Superligii României, după ce a reușit să se impună, scor 2-1, pe Arena Națională, în fața celor de la Farul Constanța.

Gigi Becali a mai declarat că trebuie ca Elias Charalambous să aibă la dispoziție două echipe, pentru ca FCSB să facă față atât în campionat cât și în cupele europene.

Lasă un comentariu