A plecat de la FCSB, dar l-a impresionat pe Becali. Ce își dorește de la fosta sa echipă

Gigi Becali s-a arătat impresionat de un jucător plecat de la FCSB.

Andrei Cordea (24 de ani) a plecat la Al-Tai, în Arabia Saudită. Fosta echipă a lui Mirel Rădoi i-a făcut lui Gigi Becali o ofertă pe măsura așteptărilor pentru extrema dreaptă. 

FCSB va încasa aproximativ 1,3 milioane de euro pentru a-l transfera pe jucătorul care are și cinci selecții la naționala României.

Înainte de a pleca, Cordea i-a mulțumit personal lui Gigi Becali, spune patronul FCSB.

Gigi Becali: ”Cordea m-a impresionat”

„Cordea m-a impresionat. Mi-a spus așa: ‘Nea Gigi, îți mulțumesc din toată inima mea. Dacă nu erai dumneata, nu ajungeam să fac bani din fotbal’. Ia aproape trei milioane în trei ani”, a spus Gigi Becali.

În sezonul precedent, fotbalistul de bandă dreaptă a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai vicecampioanei. A evoluat în 46 de partide, reușind să marcheze de zece ori și să ofere cinci pase decisive.

În acest sezon, Cordea a evoluat în opt meciuri pentru FCSB, reușind să bifeze trei assist-uri.

2,3 milioane de euro este cota de piață a lui Andrei Cordea, potrivit Transfermarkt.

Cordea a plecat din România în dimineața zilei de luni și le-a transmis un mesaj clar foștilor săi colegi de la vicecampioana României.

Este convins că FCSB va câștiga în acest an campionatul și speră ca, din Arabia Saudită, să primească o medalie de campion.

Andrei Cordea a plecat din România: ”Să-mi păstreze medalia de campion”

„Îmi doream lucrul acesta, sper să mă integrez repede, să mă simt bine, să fiu fericit. Asta contează cel mai mult. M-am simțit ca acasă, îmi e puțin greu, dar sper să trec peste și să mă simt bine. Asta e tot ce mă interesează acum. Să-mi păstreze medalia de campion. Sunt cei mai buni anul acesta, le doresc succes, să aibă încredere în ei că sunt cei mai buni din România și pot să câștige campionatul.

Este un vis la care cred că orice fotbalist visează. Mă bucur că voi întâlni asemenea fotbaliști. Am vorbit și cu Tase, și cu Toșca. Aștept să mă întâlnesc și cu ei, sper să-i bat. Dacă mă uitam la campionat acum patru ani, nu cunoșteam pe nimeni. 

De când s-a dus Cristiano, toți fotbaliștii aleg să meargă acolo. Nu mă gândesc la tricouri acum, îmi doresc să pot să joc cât de mult, să-mi ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele. Bineînțeles că dacă voi avea ocazia să pot să iau tricoul cuiva, îl voi lua”, a spus Andrei Cordea, la plecarea din țară.

Lasă un comentariu