A zis că vrea să plece și a intrat în vizorul lui Gigi Becali: „Ești vedetă!”

Gigi Becali a răbufnit la adresa unui jucător de la FCSB, după ce a auzit că acesta a susținut că vrea să plece de la liderul campionatului la finalul acestui sezon.

Ștefan Târnovanu, portarul de bază al echipei FCSB, a sugerat că ar putea pleca în vară dacă va primi o ofertă tentantă. Această declarație nu a fost pe placul lui Gigi Becali, patronul clubului, care a reacționat cu un amestec de seriozitate și glumă, anunțând că îi rezervă o „mutare” pe banca de rezerve lui Târnovanu. Această reacție vine în urma unei erori a portarului în meciul cu Krasniqi, când acesta a încasat un gol la colțul scurt.

„Târnovanu a spus că pleacă? Cu ce, cu tramvaiul sau cu troleibuzul? Dacă n-a precizat, atunci să vedem, poate cu autobuzul. Și Vlad spunea… Dacă-i dă Krasniqi (n.r. – Krasniqi și Rrahmani) două goluri pe colțul scurt, de unde să aibă ofertă? Cine îl ia?

Poate-i dau eu ofertă pe bancă și intră Vlad. Să văd! Pleacă el, auzi! Nici n-a jucat 3 meciuri și gata pleacă? Unde l-ați văzut mare portar? Ești vedetă? Avea părul alb, nici măcar blond.

I-am spus lui Mihai (n.r. – MM Stoica): `Cum, părul alb? Imediat îl trec pe bancă!`. Când pleci afară, fă ce vrei, vopsește-te, ce vrei tu. Dar când te intorci, nu mai ești vopsit.

Dacă ești Coman, ok! Dacă ești Neymar, Messi, vedetă. Dar tu încă n-ai ajuns vedetă”, a spus Gigi Becali la Digisport.

Gigi Becali l-a certat pe Târnovanu pentru evoluția din meciul cu Rapid

„S-ar putea să mă supăr pe târnovau odată. Nu ai voie să iei gol pe colțul scurt. Nu a mai luat unul așa? S-ar putea să stea Vlad. Uite cum o bagă în poartă. Imediat îl trec pe bancă.

Dacă lui îi dă Krasniqi două goluri pe colțul scurt, unde să plece? Poate îi dau eu o ofertă pe bancă și intră Vlad. Unde l-ați văzut mare portar?”, a spus Gigi Becali la Primasport.

Ștefan Târnovanu, evaluat la 2,8 milioane de euro conform site-urilor specializate, a acumulat 39 de apariții în poarta echipei FCSB în acest sezon. La doar 23 de ani, portarul are contract cu clubul lui Gigi Becali până în vara anului 2028. Într-un meci din etapa a cincea a fazei play-off a Superligii, FCSB și Rapid București au terminat la egalitate, 2-2 (1-2), pe Arena Națională din Capitală, într-o partidă spectaculoasă.

Lasă un comentariu