Abia plecat de la FCSB, Cristi Ganea și-a explicat alegerea: „Nu sunt genul acela de jucător”

Cristi Ganea (31 de ani) a părăsit-o pe FCSB după doar 5 luni, timp în care a bifat 8 apariții, dintre care 5 în Superligă. Fundașul stânga a revenit la Farul, unde își va începe a treia aventură sub comanda lui Gică Hagi (58 de ani).

Anunțul a fost făcut chiar de Gigi Becali luni dimineață: „Ganea s-a dus la Hagi, am înțeles”. Peste câteva ore, Farul a anunțat oficial transferul pe site-ul clubului.

Cristi Ganea: „Nu sunt genul de jucător care să stea pe bancă”

„Bine v-am regăsit. Sunt foarte bucuros să fiu din nou aici. După cum știți, aici este casa mea, aici am crescut, de aici am ieșit în fotbalul mare. Am avut un an destul de greu, am trecut prin câteva probleme. 

Am venit cu tot sufletul la echipă, să mă simt important și să îmi ajut echipa sa își îndeplinească obiectivele. Sunt într-un moment greu, pentru că nu am mai jucat în ultimul timp și nu sunt genul de jucător care să stea pe bancă. Nu îmi place ideea asta, mereu am fost învățat să joc.

Am ales Farul pentru că știu ce se cere aici, am muncit 3-4 ani în acest club. Îmi doresc să fiu sănătos și să îmi ajut echipa. Îmi doresc să mă simt din nou important, să intrăm în play-off și vedem ce va fi. Va fi o luptă grea, dar avem o echipă bună, care știe să joace în astfel de momente”, a declarat Cristi Ganea pentru site-ul Farului.

Ganea a mai jucat în două perioade diferite la Farul, când clubul se numea Viitorul. Fundașul stânga a luat titlul alături de Gică Hagi în 2017, iar un an mai târziu a fost vândut la Bilbao, pentru un milion de euro. Ulterior, el a fost împrumutat de basci la echipa dobrogeană în 2020.

Lasă un comentariu