Absolut șocant! Gigi Becali e disperat să îl transfere pe Malcom Edjouma: cât a ajuns să le ceară celor de la Bari doar ca să scape de francez!

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, vrea să scape de Malcom Edjouma, mijlocașul central francez de origine marocană în vârstă de 26 de ani al roș-albaștrilor, și a mai diminuat pretențiile financiare.

Absolut șocant! Gigi Becali e disperat să îl transfere pe Malcom Edjouma: cât a ajuns să le ceară celor de la Bari doar ca să scape de francez!

Deși a plătit 330 de mii de euro către FC Botoșani pentru Malcom Edjouma în februarie 2022, Gigi Becali este dispus să îl cedeze pe fotbalist contra sumei de 200 de mii de euro.

„Pentru Edjouma am cerut 200 de mii de euro, dar italienii nu au mai zis nimic”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Cotat la 1.5 milioane de euro, Malcom Edjouma a jucat patru meciuri pentru FCSB în acest sezon din Superliga și a marcat un gol în partida cu FC U Craiova, scor 3-1. Francezul a jucat trei meciuri și în Conference League.

Italienii au explicat de ce transferul a intrat în impas

Recent, presa din Italia a scris că Bari încă așteaptă o comunicare oficială din partea clubului FCSB și, din acest motiv, cele două părți nu au ajuns la un consens. Italienii sunt dispuși să ofere 800 de mii de euro pentru fotbalist, însă FCSB nu a reacționat oficial în niciun fel. Mai mult decât atât, cei de la Bari ar fi fost deranjați de faptul că Gigi Becali a vorbit public în România despre suma de transfer.

„Mijlocașul nu a ieșit de pe radarul directorului sportiv Ciro Polito, dar nu a fost făcut niciun progres în ultimele zile. La finalul lunii iulie, clubul alb-roșu a prezentat oferta cu opțiune de cumpărare de aproximativ 800 de mii de euro pentru jucător, care nu a fost însă acceptată de către patronul Gigi Becali care și-a ridicat pretențiile financiare și le-a exprimat în spațiul public, ceea ce i-a enervat teribil pe cei de la Bari.

De atunci, contactele oficiale au fost întrerupt, dar nu și cele prin intermediari. Între timp, pozița celor de la Bari e clară: jucătorul își dorește cu tărie să vină în Puglia și propunerea de transfer cu greu va avea modificări substanțiale. De altfel, FCSB vrea să forțeze nota, având în vedere ofertele din Turcia și Orientul Mijlociu, care nu au fost însă luate în considerare de către Malcom Edjouma.

Negocierile sunt încă în picioare, însă sunt în faza de așteptare, în așteptarea unei comunicări oficiale, nu în presă, din partea clubului din România, pentru a discuta propunerea”, a notat recent publicația tuttobari.com.

Lasă un comentariu