AC Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League! Lotul roș-albaștrilor este de 35 de ori mai valoros

FCSB și-a aflat marți adversara din primul tur preliminar al UEFA Champions League.

Noua campioană a României se va confrunta cu AC Virtus Acquaviva, campioana din San Marino.

AC Virtus va fi adversara FCSB-ului în primul tur preliminar al Champions League. AC Virtus a câștigat, la finalul sezonului trecut, primul titlu din istoria sa, terminând pe prima poziție a clasamentului cu 79 de puncte, la două puncte de echipa de pe locul doi, La Fiorita. Din 30 de meciuri disputate sezonul trecut, AC Virtus a câștigat 26, a pierdut trei și a remizat o singură dată.

În 2023, AC Virtus a câștigat și Cupa statului San Marino.

Diferența de valoare dintre FCSB și AC Virtus este semnificativă. FCSB are o valoare totală a lotului de aproximativ 35 de milioane de euro, în timp ce valoarea lotului echipei din San Marino este puțin peste un milion de euro.

Extrema dreaptă Alessandro Pecci este cel mai valoros jucător al celor de la AC Virtus, cu o cotă de piață de doar 125.000 de euro. Cel mai bun marcator este Simone Benincasa, care a înscris 17 goluri în toate competițiile din acest sezon.

În comparație, cei mai valoroși jucători de la FCSB sunt Florinel Coman și Darius Olaru, ambii cotați la 7 milioane de euro, conform Transfermarkt.

Roș-albaștrii vor disputa primul meci pe terenul celor de la AC Virtus pe 9 sau 10 iulie, urmând ca returul să se desfășoare la București o săptămână mai târziu.

Lasă un comentariu