Acordul momentului în Superliga. FCSB și Rapid au bătut palma.

FCSB și Rapid au bătut palma: Gheorghe Mustață a făcut anunțul despre acordul momentului în Superliga între cele două rivale!

După ani întregi de discuții contradictorii, liderii celor două galerii au ajuns la o înțelegere cu privire la împărțirea biletelor la derby-uri.

Gheorghe Mustață anunță un pact inedit cu Rapid: peluză întreagă pentru ambele echipe la derby-uri și meciuri exclusive pe Arena Națională

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord FCSB, a dezvăluit un acord surprinzător cu omologul său din Giulești, Gigi Corsicanu. Începând cu sezonul viitor, ambele echipe vor beneficia de peluză integrală la derby-urile jucate în calitate de oaspete.

Mai mult, Rapidul a acceptat să dispute toate meciurile împotriva FCSB pe Arena Națională. Motivul invocat de Mustață pentru această schimbare ar fi potențialul financiar sporit generat de un meci cu FCSB pe stadionul din Ghencea.

Detaliile acordului:

  • Peluză integrală: Atât FCSB, cât și Rapid vor primi o peluză întreagă la derby-urile jucate în deplasare.
  • Meciuri pe Arena Națională: Toate meciurile dintre Rapid și FCSB se vor juca pe Arena Națională.
  • Motive: Creșterea veniturilor din bilete pentru Rapid, prin atragerea unui număr mai mare de fani la meciurile cu FCSB.

„De astăzi am făcut pact cu Rapid. Vă anunț în premieră. Am discutat cu liderul de la Rapid, Corsicanu. Am stabilit că din sezonul viitor noi să le oferim o peluză întreagă, iar ei să ne ofere toată peluza. A spus că Rapid va juca toate meciurile cu noi pe Arena Națională.

Și-au dat seama câți bani pot încasa la un meci cu noi, clar. Acum le vom oferi 5 la sută din capacite și tot acolo sus, dar de sezonul viitor totul e stabilit.

Am vorbit că doi oameni maturi și am încredere în Corsicanu, chiar dacă aceste înțelegeri nu au cum să fie scrise. Sunt între doi oameni de cuvânt”, a spus Gheorghe Mustață, citat de Radio Gold FM.

Lasă un comentariu