Adi Popa pune „paie pe foc”: „FCSB n-a fost niciodată Steaua”

Adi Popa (34 de ani) a evoluat în cariera sa atât pentru FCSB, cât și pentru CSA Steaua, iar actualul fotbalist de la Concordia Chiajna a avut o opinie clară atunci când a vorbit despre „războiul” fostelor sale formații.

Adi Popa pune „paie pe foc”: „FCSB n-a fost niciodată Steaua”

Pus să comenteze situația delicată dintre CSA Steaua și FCSB, Adi Popa crede că formația condusă de Gigi Becali nu a fost niciodată adevărata continuatoare a clubului din Ghencea. „Motoreta” a spus ulterior și ce așteaptă, dar și care va fi momentul în care se va pune capăt acestui „război”.

„Nu a fost niciodată (n.r. când va redeveni FCSB Steaua?). Legal, instanțele o spun, nu o spun eu. Nu au fost niciodată. Ei sunt SC FC FCSB, înființați în 2013. Asta spun cei de la Registrul Comerțului. Adică nu o spun eu sau altcineva de la CSA sau de la FCSB.

Ei tot propagă în media minciuni. Că palmaresul se ia de la capăt… Sper să se termine cât mai repede și să vedem cum se împart mesele. Dacă spui după aceea că ești Steaua și nu deții Liga Campionilor, atunci nu mai am ce să discut”, a spus Adi Popa, pentru Un Podcast, difuzat pe Youtube.

Adi Popa: ”Nea Gigi m-a vrut la FCSB, deși MM Stoica și alții de pe acolo nu m-au dorit”

”Motoreta” a evoluat la FCSB în două mandate: august 2012 – ianuarie 2017, când gruparea roș-albastră se numea încă Steaua, și august 2019 – iunie 2020, fiind împrumutat de la Reading. Popa a trăit cele mai mari satisfacții din carieră la clubul condus de Gigi Becali și a povestit care a fost relația sa cu patronul de la actuala vicecampioană a Ligii 1.

Nu am avut niciodată o problemă cu domnul Becali, din contră. Dânsul m-a vrut (n.r.- la FCSB). În afară de Mister, de Reghe, a fost printre puținii care m-au vrut, deși au existat foarte mulți în club care s-au opus. Știu sigur, chiar nea Gigi mi-a spus. MM și alții de pe acolo nu m-au vrut prima oară, că-s mic, scuze multe.

Am avut noroc că nea Gigi s-a uitat la un meci cu Brașov și și-a dat seama că am calitate și pot face față. Cum să fiu supărat pe un om care mi-a îndeplinit visul, cum la vremea aceea se numea Steaua și erau toți suporterii. În primii 5 ani s-a comportat foarte bine cu mine, nu m-a criticat niciodată în presă.

Îmi zicea: `Ce să-ți spun ție, tată? Tu alergi, n-am cum să mă supăr pe tine. Tu, și dacă joci prost, dai 100%!` Singura chestie a fost atunci când trebuia să mi se dubleze contractul, dacă jucam 75% din meciuri titulari, aveam 5.000 de euro pe lună. Și un singur meci nu am jucat. Toți au intrat în vacanță și eu am rămas să joc în acel meci cu Viitorul (n.r.- actuala Farul).

A zis: `Nu, tată, stai rezervă că oricum ți-ai făcut treaba și-ți măresc salariul!` Apoi, s-a întâmplat să fie arestat și a spus că nu mai poate să-mi dea, că ce e pe acte, e pe acte. Atunci am pierdut 60.000 de euro, am rămas și cu contractul mic”, a mai spus Popa.

230 de meciuri, 28 de goluri și 48 de assist-uri sunt cifrele lui Adi Popa la FCSB

Lasă un comentariu