Adi Popa, săgeți către FCSB după câștigarea titlului: ”Așa a spus instanța!”

FCSB a câștigat primul titlu în nouă ani în această ediție a Superligii României.

După meciul cu Farul, în care FCSB a devenit matematic noua campioană a României, roș-albaștrii au postat un mesaj pe rețelele sociale, anunțând că au câștigat al 27-lea trofeu din istoria clubului. Totuși, FCSB a luat în considerare și titlurile disputate în instanță cu CSA Steaua.

Adi Popa, fost jucător al FCSB-ului și actual fotbalist la CSA Steaua, a comentat acest subiect. El a declarat că, în opinia sa, titlul obținut de echipa lui Gigi Becali reprezintă primul trofeu din palmaresul clubului.

Popa a discutat și despre șansele FCSB-ului din Superliga României de a se califica în Liga Campionilor.

Nu am apucat, am vorbit cu câteva persoane de acolo. Nu ține de mine (n.r. dacă FCSB poate reveni în Ghencea), legea e clară. Pentru fotbalul românesc ar fi bine, dar e incredibil de greu. Am văzut ce echipe putem întâlni încă din turul doi, echipe cu bugete mari, echipe valoroase, e foarte greu.

E dreptul lor să spună ce vor (n.r. în legătură cu numărul titlurilor câștigate de FCSB), instanța a spus că ar fi primul titlu, mai mult ce pot să spun eu?”, a spus Adi Popa pentru PRO TV și Sport.ro.

CSA Steaua a învins echipa CS Tunari cu scorul de 2-1 în etapa a șasea din play-out-ul Ligii 2. Adi Popa a comentat și despre această victorie, dar și despre situația actuală a echipei, menționând că „Militarii” nu au încă dreptul de promovare în primul eșalon.

Mă bucur că am câștigat, asta era important pentru noi, să ne menținem pe primul loc în play-out. De aia am intrat, să ajut echipa, să arăt că am valoare. E important să facem sărbătorile în liniște și sănătoși.

Nu vreau să discut, pentru că eu am venit când play-off-ul era ratat și nu e frumos să discut pentru că nu am fost aici și nu știu ce s-a întâmplat. Toată lumea și-a dorit să fim în play-off, dar din păcate nu a fost.

Nu ne rămâne decât să câștigăm play-out-ul să mai îndulcim amarul. Toți fanii, noi jucătorii, staff-ul, toți ne dorim, dar nu ține de noi, mai multe nu știu (n.r. despre dreptuld e promovare)”, a adăugat Adi Popa.

Lasă un comentariu