Adrian Ilie a avut un mesaj de transmis înainte de a da lovitura de start la FCSB – CFR Cluj

FCSB – CFR Cluj, derby-ul rundei a patra din Liga 1, se joacă azi, de la ora 21:30, pe Stadionul Steaua.

La partida din Ghencea, care se va disputa cu casa închisă, lovitura de start va fi dată de fostul mare internațional Adrian Ilie, care a strălucit în tricoul Stelei și a devenit un apropiat al celor de la FCSB.

Adrian Ilie, mesaj pentru fanii FCSB înaintea meciului cu CFR Cluj

Informația a fost confirmată inclusiv de Mihai Stoica. Managerul general de la FCSB a explicat că, prin acest gest, clubul încearcă „o reparație morală”.

Cu câteva ore înainte de meci, Adi Ilie le-a transmis un mesaj fanilor FCSB prin intermediul rețelelor sociale: „Ne vedem diseară!”.

Adi Ilie a fost unul dintre cei mai valoroși jucători români de după Revoluție, a jucat cu Steaua în Champions League pe postul de atacant, apoi, după plecarea lui Basarab Panduru la Benfica Lisabona, a trecut în linia de mijloc. 

A devenit rapid la finale anilor 90 om de bază în națională, iar la Campionatul Mondial din 1998 a fost unul dintre oamenii cheie ai formației lui Anghel Iordănescu. În Franța, la ultima ediție la care s-au calificat tricolorii, Adi Ilie, format la Electroputere Craiova, a marcat unul dintre cele mai spectaculoase goluri ale turneului, în poarta Columbiei. 

Mihai Stoica, despre Adrian Ilie: „Ar fi o reparație morală. Numele lui e pronunțat prea rar”

Manager general la FCSB, MM Stoica a anunțat că Adrian Ilie, fostul star din La Liga, va da lovitura de începere.

„Am fi dorit să fie o surpriză, dar așa este. Adrian Ilie va da lovitura de începere a meciului. Am făcut-o acum pentru a crea un arc în timp între Adrian Ilie și Florinel Coman. 

Adrian Ilie a fost lângă noi, a venit în bază, ne-a vorbit, a vorbit cu jucătorii, e un om foarte aproape de noi. A venit și acum câteva luni la bază. Tocmai de aia am ținut cont de evoluțiile din ultima vreme ale lui Florinel Coman și ne-am dus puțin înapoi, iar eu mai am o chestie specială: Adi Ilie a venit cu Valencia în Ghencea și a fost huiduit. 

Cumva mă gândesc că ar fi o reparație morală. Numele lui e pronunțat prea rar. Se vorbește de Hagi și generația lui, de Mutu și generația lui, dar multă lume a uitat de Adrian Ilie. Adi Ilie a fost genial, un fotbalist de excepție. 

Dacă ar fi să vorbim de profilul lui de jucător, pentru mine Marcel Răducanu, Adrian Ilie și Adrian Mutu au fost 3 jucători în zona aia. Și Ilie Dumitrescu, bineînțeles, dar arcurile astea le-aș vedea eu în timp. Eu mă bucur foarte mult că a acceptat invitația. Invitația a venit în primul rând din partea Peluzei Nord”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Lasă un comentariu