Adrian Ilie îi dă peste cap planurile lui Gigi Becali: ”CFR câștigă campionatul la pas!”

FCSB are cinci victorii consecutive în SuperLiga, iar Gigi Becali (65 de ani) este optimist că echipa sa va câștiga titlul în acest sezon, performanță pe care n-a mai bifat-o din 2015.

Adi Ilie mizează pe CFR Cluj în lupta la titlu

Adrian Ilie (49 ani), fost mare internațional român și jucător al roș-albaștrilor, este de părere că CFR Cluj pornește cu prima șansă la titlu. ”Cobra” este de părere că echipa lui Andrea Mandorlini poate câștiga fără probleme SuperLiga, dacă va ajunge la 100% din potențial.

”E diferit stilul de joc, au jucători mai buni decât anul trecut, sistemul s-a schimbat, atacă mai mult, și-au luat jucători de calitate și cei doi Birligea și Otele vor fi foarte buni.

CFR și Steaua (n.r. FCSB) se vor bate singure la campionat. CFR nu rulează la 100%. Dacă acum sunt la 60%, câștigă campionatul la pas!”, a spus Adi Ilie pentru fanatik.ro.

Gigi Becali a făcut în stradă clasamentul de la finalul sezonului

Gigi Becali s-a avântat să pronosticheze cum va arăta Top 4 la finalul sezonului, cu FCSB campioană, cu 20 de puncte avans față de ocupanta poziției a doua, Universitatea Craiova.

Gândul meu este doar la Liga Campionilor. Mai bine că am ieșit din Conference, nu mă mai interesează, stăteam, cutare, mai pierdeam meciuri.

Lasă, mă, pluton, 20 de puncte avans, să se bată toți la locul doi, mă, să mă distrez eu din fotoliu, mă. Nu-i așa?

Locul 1, FCSB. Locul 2, Craiova, la 20 de puncte. Locul trei, CFR, la 21 de puncte. Locul patru, Rapid, la 28 de puncte diferență. Ce să mai stai cu el să te joci?

Am zis eu, stai puțin. Doamne, să nu fie, să ne dea vreo bătaie UTA să vezi pe TikTok ‘Ia zi, mă, cum e cu punctele?‘. Mai glumesc și eu”, a spus Gigi Becali.

Lasă un comentariu