Adrian Ilie se oferă să îl ajute pe Becali la transferuri: ”Pot să marcheze vreo 45 de goluri!”

FCSB a reușit să o învingă pe CFR Clujscor 1-0, în cadrul etapei a patra a play-off-ului SuperLigii României. 

Gigi Becali, în vârstă de 65 de ani, a declarat după meciul de pe Arena Națională că intenționează să își întărească echipa pentru sezonul următor. Adrian Ilie, fostul mare internațional în vârstă de 49 de ani, s-a oferit să îi ofere câteva sugestii. Ilie crede că dacă Becali va achiziționa jucătorii Otele, Mitriță și Screciu, FCSB va avea șanse mai mari în competițiile europene. Acesta consideră că patronul echipei trebuie să aducă întăriri în mai multe poziții cheie.

Ai nevoie de jucători. L-aş lua pe Otele, pe Mitriţă și încă un fundaș central. Acum a revenit Chiricheş şi va fi o piesă foarte importantă la FCSB. Mai e nevoie de un mijlocaş central şi de o extremă dreapta.

Dacă mă uit în campionat, sunt jucători disponibili pentru aceste posturi. Rapid are jucători destul de buni, iar Craiova îl are pe Screciu. Noi avem jucători valoroşi în SuperLigă.

Dacă ne uităm la primii patru golgheteri, sunt vreo patru sau cinci care au goluri importante. Trebuie să aduci jucători care marchează!

Pe Otele dacă îl pui vârf, împreună cu Coman şi cu Mitriţă, faci o socoteală simplă şi realizezi că jucătorii ăștia pot să marcheze vreo 45 de goluri pe sezon!”, a declarat Adrian Ilie, potrivit Fanatik.

  • Adrian Ilie a jucat în 55 de meciuri pentru naționala României pentru care a marcat 13 goluri.
  • 37 de goluri a marcat Adrian Ilie în 108 meciuri disputate pentru Steaua București, în toate competițiile. 

Philip Otele, în vârstă de 24 de ani, este primul pe lista de transferuri a FCSB-ului pentru vara aceasta, iar Neluțu Varga i-a comunicat lui Gigi Becali că este dispus să îi ofere un „preț de prietenie”. Inițial, Varga a propus un milion de euro pentru transferul fotbalistului nigerian, însă patronul roș-albaștrilor s-a răzgândit și a decis să ofere doar 600.000 de euro pentru această mutare.

„Spuneam de Otele că dau 1 milion de euro, dar acum dau 600.000 de euro. Dacă nu miști cu echipele mari… De ce să mai dau 1 milion? Îi dau 600.000. Pe cuvânt că nu mai dau 1 milion.

Un fotbalist este cum e Coman, nu contează pe cine are pe față. Păi, dacă nu îl driblezi pe Crețu, înseamnă că nu ai așa mare valoare cum credeam”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Lasă un comentariu