Adrian Mititelu despre ofertele primite: ”Mă apucă râsul”.

FCU Craiova a retrogradat în Liga 2, după ce a fost învinsă în etapa a noua a play-out-ului SuperLigii de Hermannstadt, scor 1-3.

Oltenii au terminat pe ultimul loc în Liga 1, acumulând doar 22 de puncte.

Adrian Mititelu: „Nu cred că vând”
Deși inițial s-a declarat dezamăgit, Adrian Mititelu este convins că echipa sa are puterea să promoveze din nou în SuperLiga României.

Imediat după retrogradarea formației din Bănie, echipele din prima divizie au încercat să profite și să transfere mai mulți fotbaliști de la echipa lui Mititelu. De exemplu, Dinamo l-ar fi dorit pe Dragoș Albu (23 de ani), iar Gigi Becali a oferit 200.000 de euro pentru a-l transfera pe William Baeten (27 de ani) la FCSB. Adrian Mititelu „ține cu dinții” de fotbaliștii săi și a făcut un anunț clar: nu vrea să vândă niciun jucător pentru a promova.

”Nu i-am certat prea rău pe jucători, nu am țipat la ei, nu le-am făcut nimic. Poate a fost prea mult bine. Nu mi-a ieșit cu fotbalul. Am noroc de jucători, dar n-am noroc de rezultate. O să vedeți acum, va fi altă echipă din punct de vedere al exprimării. Nu cred că vând (n.r. – jucătorii de bază), lumea știe că sunt încăpățânat. Mulți îmi oferă sume la care mă apucă râsul.

Asta e, la cât am pierdut la viața mea, ce mai contează? (n.r. – banii pierduți în Liga 2) Mai închid ochii la încă 2-3 milioane în plus și gata. Familia mea știe că sunt bolnav de fotbal. Dușmanii ar fi cei mai fericiți să vadă că închidem taraba. Asta e, stăm un an în Liga 2.

Îi dăm libertate lui Croitoru să pună nuiaua pe ei. E un băiat foarte deștept. El are nevoie de noi, noi de el și vom putea face o simbioză împreună. Iar la anul, când vom reveni în Liga 1, vom veni ca o echipă puternică din prima etapă”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sptfm.ro.

Gigi Becali a oferit 200.000 de euro pentru transferul lui William Baeten, Adrian Mititelu a cerut un milion

Mijlocașul din Belgia este un fotbalist pe placul finanțatorului roș-albaștrilor, dar Adrian Mititelu, patronul grupării din Bănie, a cerut de 5 ori mai mulți bani.

Nu vreau să discutăm prea mult despre jucătorii de la FCU, pentru că voi îl știți pe Adrian Mititelu că se supără și nu vreau să se supere. Nu se mai pune problema să îl vreau pe Bauza, însă îl vreau pe Baeten.

I-am oferit lui Adrian Mititelu 200 de mii de euro pentru transferul lui Baeten, dar el a zis că vrea un milion de euro. Nu îi dau suma asta. Dacă vrea 200 de mii, bine, dacă nu, atunci aia este.

Eu înțeleg că a cheltuit și el cu Baeten niște bani pănă acum, dar acum ei au picat în Liga 2, iar eu zic că îi dau o sumă bună pe el”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

 

Lasă un comentariu