Adrian Porumboiu surprinde după ce Marius Avram a spus că golul a fost anulat incorect

FCSB și Rapid au remizat, scor 2-2, în derby-ul etapei a cincea din play-off, meci la finalul căruia giuleștenii au acuzat arbitrajul.

Staff-ul echipei Rapid este de părere că golul marcat de Florent Hasani în momentul când tabela indica scorul 2-1 a fost anulat în mod eronat. Ei consideră că reușita ar fi trebuit validată deoarece arbitrul și asistenții săi au luat decizia în urma unei interpretări greșite. Situația a fost complicată de prezența lui Albion Rrahmani într-o poziție evidentă de ofsaid, însă jucătorul nu a intervenit activ în faza de joc, sărind peste minge.

Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu crede că decizia este corectă.

Din punctul meu de vedere, este ofsaid. Trebuie să vedem la ce distanță de minge a fost jucătorul Rapidului. N-aș crede că a fost penalty nici la faza din minutul 6, nu este o fază de care să zici că este penalty clar. Eu aș fi de acord că Rapid a fost dezavantajată dacă era la două-trei puncte distanță, acum nu are nicio relevanță.

Orice comentariu e lipsit de conținut. Ar trebui să se facă ordine la nivel mondial, pentru că sunt anumiți arbitri care greșesc în favoarea anumitor echipe. Lui Bîrsan i-aș fi dat o notă de trecere, nu sunt așa de indulgent, dar una peste alta el se străduiește.

Ce nu mi-a plăcut este că la un moment dat a început să țipe la jucători. Una peste alta, el are o linie care nu-l ridică peste linie, dar îl ține pe linia de salvare”, a declarat Adrian Porumboiu, citat de Fanatik.

Marius Avram, în schimb, este de părere că golul nu trebuia anulat.

Rapid este pe 5 în SuperLigă

Pentru că a ratat victoria cu FCSB, Rapid a a rămas pe locul cinci în SuperLigă, cu 29 de puncte acumulate în 5 runde.

Farul, echipa de pe locul doi, e la trei puncte în față, în timp ce Universitatea Craiova și CFR au două puncte în plus. Oltenii au, de asemenea, și un meci mai puțin disputat, cu Sepsi.

Pentru a ajunge în preliminariile cupelor europene, obiectivul trasat pentru acest final de sezon, Rapid trebuie să încheie pe podium.

Lasă un comentariu