Adrian Șut, mesaj pentru Gigi Becali înaintea derby-ului cu Rapid!

FCSB, echipa lui Gigi Becali, e gata să câștige primul titlu de campioană după o pauză de 9 ani. Adrian Șut, mijlocașul formației bucureștene, a venit cu o propunere incredibilă pentru patronul roș-albaștrilor. FCSB este lider în Superliga și are 13 puncte avans față de CFR Cluj și Universitatea Craiova. Prin urmare, gruparea roș-albastră este ca și campioană și e tot mai aproape să câștige primul titlu după 9 ani de „secetă”. Cu doar două zile înainte de derby-ul cu Rapid din a 5-a etapă a play-off-ului, Adrian Șut spunea că i-ar plăcea să fie și Gigi Becali, patronul FCSB, prezent la stadion pentru a celebra ca pe vremuri alături de jucători în cazul în care formația bucureșteană va reuși să câștige matematic titlul.

„Cred că o să fie o bucurie foarte frumoasă și așa cum trebuie (n.r. câștigarea titlului). Într-un derby nu mai contează nimic, forțele sunt egale și nu contează forma pe care o ai. O să fie o partidă dificilă și trebuie să dăm tot ce avem mai bun. Nu, nu avem nicio revanșă de luat.

(n.r. Așteptați și patronul la stadion?) Dacă dânsul consideră că trebuie să fie alături de noi, noi cu siguranță îl vom aștepta. Ne-am bucura. Sperăm să luăm titlul cât mai repede, sperăm chiar în etapa asta”, a spus Adrian Șut.

Lasă un comentariu