Alex Bourceanu, atac devastator la adresa lui Florin Talpan din cauza meciului FCSB – Chelsea ,,Trebuie să ai halucinații”

FCSB și CSA Steaua București sunt două echipe care luptă în continuare pentru aceeași identitate.

Alex Bourceanu, fostul căpitan al clubului patronat de Gigi Becali, a venit cu o declarație legată de celebrul meci cu Chelsea, care îl va enerva la culme pe juristul Florin Talpan.

După discuția controversată cu Bănel Nicoliță, Florin Talpan a devenit din ce în ce mai cunoscut pentru afirmațiile sale, susținând că jucătorii care au evoluat după 2003 la Steaua, sub conducerea lui Gigi Becali, nu au făcut parte, de fapt, din adevărata echipă roș-albastră.

La ProSport Live, Alex Bourceanu a exprimat opinia sa cu privire la disputa pentru palmares între FCSB și CSA. Fostul căpitan al echipei patronate de Gigi Becali respinge argumentele juristului și afirmă că echipa omului de afaceri din Pipera a fost cea care a participat la meciul celebru cu Chelsea, nu formația MApN. Bourceanu este ferm în credința că nimeni nu-i poate lua amintirile și faptul că a purtat emblema Stelei pe piept, indiferent de argumentele aduse în dispută.

„Amândoi (n.r. el și Adi Popa) am fost la echipă și aveam stema pe piept. La acel moment, nu aveam destule tricouri, nu erau pe stoc, s-a aplicat stema FCSB peste cea cu Steaua. Cineva m-a rugat să dau tricoul cu FCSB, dar eu nu mai am nici unul, dar nu am mai găsit decât unele cu Steaua, niciunul cu stema FCSB.

Ce se întâmplă cu meciul pe care noi doi l-am jucat și pe care nimeni nu-l revendică, cel cu Chelsea? Domnul Talpan mi-a spus că nu am jucat la Steaua, dar nu știm cum a fost asta.

Dacă nu este vreo realitate virtuală, acel meci cu Chelsea cum s-a jucat? Trebuie să ai halucinații că nu s-a întâmplat acel meci. Amintirile mele nu mi le ia nimeni, banii nu mi-i ia nimeni.

Adi este într-o situație ingrată, dar, în final, este bucuria noastră, banii noștri. Este important pentru FCSB și CSA, dar pentru noi nu mai există. E trist pentru suporteri, în trecut au fost împreună, iar acum sunt scindați”, a declarat Alex Bourceanu la ProSport Live.

Lasă un comentariu