Alex Chipciu despre Mihai Pintili si Vlad Chiricheș: ”Mă bucur pentru Pinti…”

FCSB poate deveni campioană matematic încă din următoarea etapă din play-off-ul Superligii.

Dacă FCSB va învinge pe Rapid în etapa a cincea, iar Universitatea Craiova și CFR Cluj nu obțin mai mult de un punct în meciurile cu Sepsi, respectiv Farul, atunci FCSB poate sărbători. Alex Chipciu s-a exprimat cu bucurie pentru succesul lui Pinti, evidențiind suferința și efortul acestuia la FCSB. Chipciu, prezent la conferința de presă înaintea meciului cu Oțelul din semifinalele Cupei României, a fost întrebat și despre situația din play-off. Acesta este apropiat de Mihai Pintilii și Vlad Chiricheș, recunoscând surpriza dată de avansul FCSB-ului cu șase etape înainte de finalul sezonului.

Nu mă așteptam (n.r. ca lupta la titlu să se decidă atât de rapid), sincer, dar dacă analizăm tot parcursul campionatului, cei de la FCSB au fost clar cei mai buni. Din experiența mea de la CFR, campionatele au fost mereu strânse. Ei au fost cei mai constanți și merită să ia campionatul după atâția ani.

L-am felicitat pe Chiricheș, avem un grup cu foștii colegi de la FCSB, Pinti era și el în grup. Au început felicitările. Mă bucur pentru Pinti, e antrenor, știu cât a suferit acolo și cât a tras ca lucrurile să meargă.

Alex Chipciu: ”Mi se pare incredibil că lumea nu a crezut că Vlad Chiricheș e atât de bun!”

Pe Chiri îl laudă toată lumea acum ’Mamă, ce fotbalist e!’. Mi se pare incredibil că lumea nu a crezut că e! Să joci la Sassuolo atâția ani cu jucători de la naționala Italiei. Clar trebuie să fii bun, nu ai cum să nu fii bun! Am văzut un meci, i-am trimis acum, un Manchester – Tottenham, când a ieșit omul meciului pe Old Trafford.

E greu să joci la nivelul ăla, când vii în România, cu siguranță ai plusuri. Mă bucur pentru ei și cam atât. I-am felicitat! E treaba lor, eu mă gândesc la Cupă”, a spus Alex Chipciu.

Lasă un comentariu