Alex Mitriță, închide ușa în nas Fcsb-ului: ”Nu voi pleca niciodată la FCSB”

Universitatea Craiova a pierdut meciul de pe teren propriu cu Farul Constanța, scor 1-2, din etapa a patra din play-off-ul Superligii României.

Oltenii se îndepărtează și mai mult de titlul de campioană, având un handicap de zece puncte față de FCSB. O victorie împotriva lui CFR Cluj în derby-ul de duminică ar putea să le majoreze diferența. După meci, Alexandru Mitriță, liderul vestiarului de la Craiova, a tras primele concluzii. Întrebat despre interesul FCSB-ului, Mitriță a oferit un răspuns categoric, respingând ideea unei mutări.

Alex Mitriță nu va merge niciodată la FCSB

Însă, visul „Latifundiarului din Pipera” a fost ruinat tot în direct, deoarece Mitriță a spus clar și răspicat că nu va îmbrăca niciodată culorile roș-albastre. 

„Le mulțumesc pe această cale, dar gândul meu e tot la această echipă. O iubesc și nu voi pleca niciodată acolo”, a spus Mitriță. 

Ce spunea Gigi Becali despre Alex Mitriță, la începutul săptămânii

„Cum v-am spus, pe Vlăduț Munteanu, pardon Louis Munteanu, și pe Alibec îi iau. Pentru Munteanu am vorbit deja și cu Hagi, am acordul lui.

Putem să intrăm în discuții și cu Mitriță, dar nu știu dacă ăsta vine, pentru că e oltean. Dacă îi spui lui Rotaru, zice 3 milioane”, a declarat Becali. 

Lasă un comentariu