Alex Mitriță nu vrea să audă de FCSB. Șanse minime să ajungă la echipa roș albastră

La finalul meciului Universitatea Craiova – FCSB 2-0, Alex Mitriță nu a mai avut răbdare și a dezvăluit ce decizie a luat în ceea ce privește transferul său la FCSB.

Universitatea Craiova a obținut o victorie impresionantă acasă împotriva liderului FCSB și a urcat pe locul doi în clasament, la egalitate de puncte cu CFR. Alex Mitriță a comentat despre zvonurile legate de un potențial transfer la FCSB, afirmând ferm că nu ia în calcul o astfel de mutare și rămâne dedicat echipei sale actuale.

„Zic că am avut un meci foarte bun. Aveam nevoie de această victorie pentru lupta pentru locul 2. Mă simt mult mai bine de la meci la meci. Lucrez foarte mult să ajung la capacitatea maximă. În primul rând, am crezut că iese Târnovanu și am zis să mai fac o atingere, dar din păcate nu a ieșit. Asta este situația. Este o perioadă bună și trebuie să menținem această perioadă în următoarele două meciuri pentru a termina pe locul 2.”, a declarat Alex Mitriță la flash-interviu.

Jucătorul oltean a făcut lumină în cazul transferului la FCSB. Mihai Rotaru și fanii Universității Craiova pot răsufla ușurați. Alex Mitriță nu se gândește să plece la FCSB. Acum, obiectivul său e să termine pe locul 2 și să tragă tare pentru a ajunge cu naționala României la EURO 2024.

„Am vorbit în greacă (n.r. cu Charalambous). Mi-a zis felicitări, atât. Nu se pune problema, le mulțumesc pe această cale, dar nu se pune problema să merg la Steaua (n.r. FCSB). Trag tare să terminam pe locul 2, ăsta e obiectivul principal. Apoi, trag tare pentru echipa națională”, a mai spus Mitriță.

Lasă un comentariu