„Am constatat că există oameni atât de bătuți în cap!” Mihai Stoica a venit cu explicația locurilor goale de pe arena Arcul de Triumf de la derby

FCSB s-a impus în duelul cu Dinamo din a doua etapă a Superligii României, scor 2-1.

Vicecampioana României a câștigat datorită golurilor marcate de Florinel Coman și Darius Olaru în minutele 30, respectiv 35, în timp ce pentru oaspeți a marcat Gregorio. FCSB a început astfel perfect sezonul, având două victorii în primele două etape, însă ce a atras atenția și a declanșat discuții a fost asistența de pe stadionul Arcul de Triumf. 

Roș-albaștrii au făcut cerere pentru a juca în Ghencea meciul cu Dinamo, dar nu au fost primiți, iar după refuz au punctat că stadionul Arcul de Triumf e mult prea mic pentru disputarea unui derby. În ziua în care s-au deschis casele de bilete pentru meci au fost cozi kilometrice, însă în ciuda acestui lucru, stadionul nu s-a umplut, remarcându-se numeroase scaune goale. 

Astfel, la meci au participat 6.123 de spectatori, iar asta a stârnit noi discuții. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a venit cu precizări în acest sens, lămurind întreaga situație. 

Mihai Stoica, replică dură: „Găsesc pe alții și mai bătuți în cap!” 

Oficialul vicecampioanei a explicat că există oameni care au cumpărat bilete pentru a le vinde ulterior la suprapreț, însă aceștia nu au luat în calcul că nu se poate face accesul la meci decât pe baza cărții de identitate și a biletului care era nominal. 

„Există o practică în România, cea a bișniței. De data asta am constatat cu stupoare că există oameni atât de bătuți în cap încât cumpără bilet deși știu că este nominal. Și mai tare e că găsesc alții și mai bătuți în cap care încearcă să intre cu numele lor pe ID și cu alt nume pe bilet. Au ajuns câteva sute de bilete la ei. Deja îi cam știm pe bișnișari… 

Adică am avut 42.000 de spectatori CFR Cluj, care nu e Dinamo, iar acum, când echipa arată bine, nu avem cum să umplem Arcul de Triumf? Sunt bazaconii ale unor oameni care n-au nicio treabă cu realitate și care se cred ironici”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Lasă un comentariu