„Am revenit pe arena Steaua!” Victor Ponta, în extaz la primul meci al FCSB în Ghencea după opt ani

FCSB a jucat din nou în Ghencea, după o pauză de opt ani, și s-a impus cu scorul de 1-0, în faţa CFR-ului.

Fostul premier Victor Ponta, mare susținător al „roș-albaștrilor” a fost prezent pe stadion la victoria obţinută de trupa lui Elias Charalambous.

Victor Ponta, pe stadion la meciul FCSB – CFR Cluj

„După mai mulți ani am revenit pe arena „Steaua” din Ghencea pentru meciul FCSB – CFR Cluj. Sunt “stelist” de peste 40 de ani; am fost de nenumărate ori la meciuri istorice sau obișnuite.

Stadionul este construit din bani publici (400 milioane de ron) și trebuie să fie deschis suporterilor care plătesc bilet și vin să își încurajeze echipa (pentru azi toate locurile au fost ocupate – aproape 30.000)! Toți cei prezenți azi acolo am strigat “Forța Steaua” și toți am fi fericiți să vedem o singură echipă, unită și puternică (nu două care se sfâșie între ele din ambiții stupide, orgolii, prostie sau ticăloșie)!

Stadionul a fost “sechestrat” până azi de un bugetar îmbrăcat (din păcate) în uniformă de militar care plângea pe la show-uri televizate! Haideți să avem din nou sport în România – să lăsăm suporterii să își susțina echipele – să convingem tinerii să vină la stadion sau în sălile de sport!”, a scris Victor Ponta, fostul premier al României.

FCSB a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe Stadionul Steaua, într-un meci din etapa a patra a Superligii de fotbal.

La revenirea sa în Ghencea, după opt ani, FCSB a obţinut victoria prin golul marcat de Andrea Compagno (67 – penalty), după un fault comis de mijlocaşul croat Lovro Cvek asupra italianului.

Lasă un comentariu