„Am zis să facem un cadou gălățenilor și era să pierdem trei jucători la meciul ăla!” Mihai Stoica se așteaptă la un meci dur la Galați

FCSB se deplasează la Galați unde joacă împotriva Oțelului în etapa a treia a Superligii României.

Vicecampioana României este neînvinsă în acest start al sezonului, având trei victorii consecutive, două în campionat. Duelul se anunță a fi unul intens, Oțelul venind după două remize consecutive, în care a încasat un singur gol, în duelul din prima etapă cu UTA Arad, scor 1-1, pe teren propriu, gălățenii remizând cu Universitatea Craiova, scor 0-0. 

Mihai Stoica anunță: „Este un meci complicat!” 

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, a susținut conferința de presă premergătoare meciului, alături de Vlad Chiricheș, pentru a-l și prezenta pe fundașul revenit la roș-albaștri. Oficialul FCSB a vorbit despre duelul cu Oțelul Galați, prefațând partida.

Întrebat despre declarațiile lui Dorinel Munteanu, care a anunțat că echipa sa va presta un joc agresiv, Mihai Stoica a reamintit de meciul amical disputat în urmă cu un an, la inițiativa sa, încheiat cu o victorie la limită pentru FCSB, scor 1-0. Singurul marcator a fost Florinel Coman, însă oficialul remarcase de atunci agresivitatea gălățenilor, dezvăluind că trei fotbaliști din echipa vicecampioanei au fost aproape de accidentări. 

„Este complicat din foarte multe puncte de vedere, întâlnim o echipă foarte agresivă, care până acum a jucat două meciuri. În meciul cu UTA nu a câștigat din cauza unui ghinion teribil, iar meciul de la Craiova, chiar dacă să spunem că ar fi meritat Craiova, mă gândesc la ce ocazie monumentală au avut pe final. Sunt gălățean și știu ce vorbesc, meciurile cu Steaua (n.r. FCSB) reprezintă ceva deosebit pentru gălățeni. Avem și un jucător care probabil nu o să poată evolua, sperăm să poată fi recuperat până la meciul de joi, nu întrebați cine, nu o să spun.

Am întâlnit agresivitatea celor de la Galați într-un amical, propus de noi, că m-am bucurat că Oțelul a promovat și am zis să facem un cadou gălățenilor, era să pierdem trei jucători la meciul ăla. Nu aș vrea să reiau discursul avut înainte de meciul cu Rapid, va fi un joc la limita regulamentului probabil”, a declarat Mihai Stoica la conferința de presă. 

Declarațiile lui Dorinel Munteanu înainte de duelul cu FCSB 

„Întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionatul intern. FCSB este o echipă care nu mai are nevoie de prezentare, o echipă care în fiecare an îşi propune să câştige campionatul. Aştept foarte mult de la echipa noastră, o atitudine foarte bună, o organizare foarte bună, o agresivitate dusă la extrem”, a declarat Dorinel Munteanu la conferință. 

Lasă un comentariu