Andrea Compagno, dezvăluiri sincere despre ultimele luni la FCSB.

Compagno, afectat de criticile patronului

„Nu sunt genul de persoană căreia nu-i pasă de ce e în jurul ei. Nu pot separa viața de fotbal. Sunt mereu conectat, eu când merg acasă sunt cu gândul tot la ce am de făcut ca profesionist. Nu mă duc în cluburi să petrec. Mă gândesc la meseria mea 24/24! Dacă dau gol, sunt o persoană mai bună. 

Dacă nu-mi merge bine pe teren sau dacă patronul mă distrugea pe la TV, eu eram afectat ca persoană. Poate că e un defect în viața mea. Dar cumva asta m-a și împins să devin mereu mai bun. Dacă nu puneam suflet, iar după antrenamente mă gândeam la play-station și la altele, poate nu ajungeam din Liga 4 sau din San Marino în grupele Conference League. 

Eu am reușit pentru că mereu m-am gândit cum să devin mai bun. În viața de zi cu zi eram bine doar dacă îmi funcționau lucrurile și pe teren. Asta mă împingea de la spate, era o ambiție”, a spus Compagno, potrivit Golazo.

Compagno i-a mulțumit lui Becali

Italianul a ținut să-i mulțumească lui Gigi Becali pentru că l-a adus la FCSB.

„Totuși, vreau să-i mulțumesc domnului Becali pentru că m-a adus la FCSB. A fost o experiență importantă pentru mine și am învățat multe. Îi doresc mult succes în continuare”, a mai spus Compagno.

Andrea Compagno a marcat deja zece goluri în zece meciuri pentru TJ Jinmen Tiger. Atacantul italian traversează o perioadă de vis în China.

 

Lasă un comentariu