Andrea Compagno, după remiza cu Nordsjaelland: „Puteam scoate mai mult, în prima repriză nu au avut multe șanse”

FCSB – Nordsjaelland 0-0. Andrea Compagno, atacantul roș-albaștrilor, a vorbit despre remiza echipei sale din prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League.

Întrebat despre gestul nervos de la schimbare, italianul a refuzat să răspundă. El a fost înlocuit cu Vali Gheorghe în minutul 61, iar când a ajuns la banca de rezerve a lovit unul dintre fotolii cu piciorul și a bătut palma nervos cu Charalambous.

„A fost un meci echilibrat, puteam scoate ceva mai mult, mai ales după ce au luat roșul. Nu vreau să vorbesc despre asta (n.r. – reacția de la schimbare), vorbim despre echipă, că am jucat bine, am avut ocazii. Trebuie să facem mai mult acolo. Toată lumea ca dat ca pierzători, părea că era o echipă prea bună pentru noi. 

Am arătat că nu e așa. Ei au un joc de posesie, se pregătesc bine tactic. Dar a fost echilibru. Dacă nu ai răbdare și ieși în pressing, au mult spațiu, au jucători de viteză, noi am fost compacți, nu au avut multe șanse în prima repriză. Mă gândesc să facem un meci bun acolo”, a declarat Compagno după meci.

Lasă un comentariu