Andrea Compagno, gol după gol

Andrea Compagno (28 de ani), atacantul care a plecat în iarnă de la FCSB la Tianjin Tiger, este văzut de presa din Italia drept o variantă bună pentru lotul condus de Luciano Spalletti.

Andrea Compagno nu a fost pe placul patronului Gigi Becali și a fost vândut în prima ligă din China. În schimbul lui, echipa care avea să devină campioana României a încasat 120.000 de euro.

Atacantul a avut prestații bune în China, marcând 10 goluri în cele 12 meciuri jucate în competiția internă.

Aceste performanțe au atras imediat atenția jurnaliștilor italieni, care îl văd ca o variantă pentru echipa națională, în condițiile în care atacanții Scamacca, Retegui și Raspadori nu au reușit să marcheze în cele 3 meciuri din grupele de la Euro. Italia a tremurat până în ultimele secunde ale meciului cu Croația pentru a prinde un loc în optimi.

„Într-o echipă națională unde atacanții se chinuie să marcheze, unde Scamacca, Retegui și Raspadori nu au niciun gol la EURO, în cealaltă parte a lumii e un atacant italian care continuă să înscrie pe bandă rulantă.

Vorbim despre Andrea Compagno, născut în 1996 la Palermo care, după o experiență în România la FCSB, a decis să plece în China, în februarie, mai exact la Tianjin Jinmen Tiger.

Vă spunem despre abilitățile sale de a puncta: Compagno a înscris cinci goluri în ultimele sale cinci meciuri jucate și printre acestea vorbim și despre un hattrick senzațional împotriva lui Cangzhou. Ar fi avut loc cu siguranță la echipa națională”, au scris jurnaliștii de la Tutto Mercato.

Lasă un comentariu