Andrea Mandorlini a făcut scandal după meciul cu FCSB: ”Arbitrul a decis câștigătoarea! Penalty-ul lor, inexistent”

Meciul FCSB – CFR Cluj, primul dintre cele două formații disputat pe noul stadion ”Steaua”, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0.

Reacția lui Andrea Mandorlini de la finalul meciului cu FCSB

La finalul meciului cu FCSB, Andrea Mandorlini (63 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, s-a declarat nemulțumit de deciziile arbitrului Marcel Bîrsan. Italianul este de părere că formația sa merita să primească o lovitură de la 11 metri, în timp ce adversarii nu ar fi trebuit să beneficieze de penalty-ul din care au deschis scorul.

Noi nu am pierdut acest meci, arbitrul a decis câștigătoarea. A fost penalty la Dawa. Am văzut faza de 20 de ori, de 30 de ori, de 50 de ori.

Penalty-ul lor a fost inexistent. Arbitrul a decis partida aceasta. Pentru cei de la FCSB, complimente.

Nu știu ce să spun. Până la 0-0 am jucat bine. Sunt episoade care decid aceste jocuri. Nu știu de ce nu a dat penalty și pentru noi. Am pierdut multă energie în meciul cu Adana. FCSB a început bine meciul, dar noi am avut ocaziile.

E greu, dar vine o perioadă în care ne putem antrena. Suntem nervoși și triști. VAR-ul trebuie să le fie de folos arbitrilor. Nu au fost să vadă faza la VAR”, a spus Andrea Mandorlini, la finalul meciului cu FCSB.

Lasă un comentariu