Andreea Compagno a fost sabotat? Modelul în care se spune că Nicolae Dică a fost sabotat, se repetă?

Bunicul lui Andrea Compagno este încântat că italianul s-a despărțit în sfârșit de FCSB și dă vina și pe coechipierii acestuia pentru finalul aventurii jucătorului la București.

Salvo Armato nu este surprins de felul în care s-a încheiat „povestea” lui Compagno la FCSB, în condițiile în care vârful tocmai a ales să joace în China.

Salvo Armato, un apropiat al lui Adrian Mititelu, nu l-a uitat nici pe Gigi Becali, convins fiind că acesta „l-a distrus” pe jucătorul care a marcat la un moment dat pe bandă rulantă.

„Astăzi nu pot să spun decât că mă bucur foarte mult că Andrea a plecat în sfârșit din București, până acum se știa de toată lumea că nu mai există nicio șansă ca el să joace pentru FCSB.

Din păcate, totul este ciudat în fotbal și nu mă surprinde nimic, pentru că este clar că după ce în sezonul trecut a marcat 22 de goluri se aștepta ca el să fie un titular în această echipă care vrea să câștige campionatul.

Dar acest lucru nu a fost cazul și s-a văzut imediat în primele meciuri că, cu Andrea pe teren, coechipierii săi, în ghilimele, nu l-au servit. A fost o premeditare din partea unor jucători împotriva lui Andrea, iar restul a fost făcut de patron pentru a-l distruge pe jucător”, a declarat Armato, conform Fanatik.

Bănel Nicoliță: „Îmi pare rău de Compagno, e un băiat super!”

Bănel Nicoliță regretă că Andrea Compagno s-a despărțit de FCSB, într-un sezon în care roș-albaștrii au șanse mari să devină campioni în Superliga.

„Sunt jucători mai tehnici, cum e Coman, Olaru și așa mai departe, care au alt stil de joc. Să cedezi așa ușor și să fii golgheterul României, cu atâtea goluri marcate… Chiar îmi pare rău de el, îl văd că e un băiat super și un băiat de echipă, am văzut tot timpul că colegii lui vorbesc frumos despre el, e de apreciat”, afirma Bănel Nicoliță despre Andrea Compagno, potrivit fanatik.ro.

Lasă un comentariu