Andrei Cordea a dezvăluit dialogul purtat pe teren cu un jucător de la Oțelul + Cum a apărut la interviu

Andrei Cordea (24 de ani) a revenit în formula de start a FCSB-ului și a reușit o pasă de gol și să scoată un penalty în meciul cu Oțelul, câștigat 2-0.

La finalul jocului, Andrei Cordea a transmis că FCSB este pe drumul corect și a dezvăluit dialogul purtat cu un jucător de-ai Oțelului după faultul care a dus la acordarea unui penalty.

Andrei Cordea, reacție după Oțelul – FCSB 0-2

Suntem fericiți, suntem ca o familie. Mă bucur că au venit jucători de calitate și avem patru victorii din patru. Suntem pe drumul cel bun.

Am jucat acum trei zile un meci greu, nu am făcut o partidă foarte bună, dar o să ne obișnuim și vom juca bine și din trei în trei zile.

Sunt bine, mă doare, l-am prins unul la unul, am intrat în careu, m-a lovit. Un alt jucător, nu știu exact cum îl cheamă, zicea ‘Te-a atins, dar nu a fost’. Zic ‘Păi dacă m-a atins, cum să nu fie?’.

Dumnezeu mi-a arătat că viața de fotbalist nu e mereu roz. Am încercat să mă antrenez bine. Din păcate, am suferit în joc, dar am rămas cu picioarele pe pământ și știam că mă va ajuta Dumnezeu să fiu din nou pe drumul cel bun”, a declarat Andrei Cordea.

Andrei Cordea, ”șifonat” la interviu

Urmele contactului care a dus la penalty au fost evidente și la interviul acordat de Andrei Cordea imediat după meci.

Fotbalistul FCSB-ului a apărut la flash-interviu cu o pungă de gheață la picior.

Lasă un comentariu