Andrei Vlad și-a găsit echipă, dar Gigi Becali nu vrea să audă de transfer

Trecut pe banca de rezerve în ultimele două sezoane, Andrei Vlad (24 de ani) și-a dorit să plece de la FCSB pentru a prinde mai multe minute.

Portarul nu e mulțumit cu statutul de rezervă la vicecampioana României, astfel că și-ar fi dorit o nouă provocare, dar s-a lovit de refuzul lui Gigi Becali, care l-a luat ”în vizor” pe Ștefan Târnovanu pentru gafa din meciul cu Dinamo.

Andrei Vlad și-a găsit o altă echipă, dar transferul nu se face

Potrivit GSP, Andrei Vlad ar fi fost pe lista de transferuri a Universității Cluj, dar Gigi Becali nu a vrut să audă de această mutare. Patronul FCSB și-ar dori să aibă la dispoziție cel puțin încă un portar de calibrul lui Ștefan Târnovanu.

„Andrei Vlad a găsit el o echipă, că vrea să plece. Să-l împrumut. Că vrea să apere și el. Păi, bine, tata, du-te, i-am zis. Rămâne doar cu un portar, punem un jucător de câmp.

N-avem nevoie de un portar de rezerve. Ce, avem nevoie de portar de rezervă? Dacă dai mingea la adversar, cadou, nu mai aperi!”, a spus Becali.

 

  • 5 meciuri a strâns Andrei Vlad în sezonul trecut – trei în Liga 1 și două în Cupa României
  • 450.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Vlad, potrivit Transfermarkt

Gigi Becali: „Dacă Târnovanu mai greșește, la revedere, schimbat”

Totodată, Gigi Becali îl avertizează pe Ștefan Târnovanu după gafa din meciul cu Dinamo. În cazul în care astfel de situații se vor repeta, portarul va fi trecut pe banca de rezerve și va veni rândul lui Andrei Vlad.

„El trebuie să înțeleagă că și dacă e 5-0 trebuie să fii concentrat la maxim până la final. Obiectivul portarului e să nu intre mingea în poartă. Că e 7-0, el trebuie să apere poarta și să fie concentrat în fiecare secundă. El s-a cam relaxat. I-ar fi sărit mingea și ar putea fi un lup mâncat de oaie. Va apăra tot el.

După aia, dacă mai greșește, la revedere, schimbat. Eu trebuie să îl atenționez pe ăla de care am nevoie. În cine am bază eu acum? În Târnovanu! Eu trebuie să-i dau o pălmicică dacă mai greșește, iar pălmicica este să stea pe bară un meci”, a mai spus Gigi Becali.

Lasă un comentariu