Angel Tîlvar refuză să iasă public și să discute despre CSA Steaua: ,,Domnul ministru este foarte ocupat”

Ministrul Apărării îi lasă pe suporterii Stelei cu ochii în soare. Angel Tîlvar a refuzat să discute cu reporterii despre situația CSA Steaua București.

Ministrul Apărării, Angel Tîlvar, nu se implică în activitățile CSA Steaua București, nu merge pe stadion și nu este prezent la evenimentele festive ale clubului. FANATIK a încercat să realizeze un scurt interviu cu ministrul pentru a afla mai multe despre planurile MApN legate de echipa de fotbal.

Angel Tîlvar a refuzat să discute cu reporterii despre situația CSA Steaua București.

FANATIK a trimis o cerere de interviu la biroul ministrului Apărării, însă, așa cum era de așteptat, Angel Tîlvar a refuzat să stea de vorbă cu reporterii și să se adreseze suporterilor steliști care așteaptă răspunsuri de la conducerea MApN.

„Stimate domnule Ciutacu, vă mulțumim pentru interesul arătat instituției militare. Din păcate, domnul ministru are programul extrem de încărcat în această perioadă și nu vă poate acorda interviul solicitat. Cu stimă, Biroul de presă al MApN”, a fost răspunsul primit de către Fanatik.

Cu toate acestea, reporterii nu au specificat o dată concretă pentru interviu. Am fost dispuși să acceptăm răspunsurile lui Angel Tîlvar în scris, telefonic sau în cadrul unei scurte întâlniri la sediul MApN, dar solicitările noastre au rămas fără răspuns.

Putem înțelege că ministrul Apărării, Angel Tîlvar, nu găsește timp pentru a răspunde la întrebările legate de CSA Steaua București, având în vedere contextul războiului din Ucraina și alte subiecte importante pe care MApN trebuie să le gestioneze.

Astfel, am urmat linia ierarhică și am încercat să obținem răspunsuri de la Secretarul de Stat Eduard Bachide, desemnat de Angel Tîlvar ca fiind direct responsabil de soarta clubului CSA Steaua București.

Surprinzător sau nu, nu am primit niciun răspuns în urma solicitării de interviu trimise pe data de 20 mai: „Vă adresez acest e-mail deoarece doresc să solicit un interviu cu Secretarul de Stat al MApN, Eduard Bachide, numit direct responsabil de către Ministrul Apărării pentru soarta Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. 

Doresc să discutăm despre viitorul echipei de fotbal, dar și despre alte lucruri importante despre celelalte secții ale clubului Steaua. Este un subiect de mare interes și întreaga suflare stelistă așteaptă vești legate de viitorul celui mai important club din România. Vă mulțumesc și aștept un răspuns”. Un răspuns care nu a venit și probabil nici nu va veni niciodată.

Lasă un comentariu