Anunțul FCSB-ului despre vânzarea biletelor pentru duelul cu CFR, primul meci în Ghencea după o pauză de opt ani

FCSB – CFR Cluj este derby-ul programat în etapa a patra din Superliga României.

Vicecampioana României a anunțat oficial stadionul pe care se va disputa confruntarea cu CFR Cluj. După mai multe încercări eșuate, FCSB a obținut aprobarea de a juca meciul din etapa a patra pe stadionul „Steaua”.

Acordul dintre cele două părți a fost semnat, iar FCSB – CFR Cluj va avea loc pe Ghencea. Pentru echipa roș-albastră au trecut mai bine de opt ani de la ultima partidă dispută acolo.

Cât costă bilete la FCSB – CFR Cluj

Formația gazdă a oferit detalii cu privire la vânzarea biletelor pentru confruntarea cu CFR Cluj, primul meci al „roș-albaștrilor” după o perioadă atât de lungă.

„Bilete online pentru FCSB – CFR Cluj!

FCSB anunță că biletele pentru partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a patra a Superligii (6 august – 21:30) și care se va disputa pe Stadionul ”Steaua”, se vor pune în vânzare online pe www.bilete-fcsb.ro astăzi, începând cu ora 15:00.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

PELUZE – 30 LEI

TRIBUNA 2 – Inel 1 – 50 LEI

TRIBUNA 1 – Inel 1 – 100 LEI

VIP – 200 LEI

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

E-ticketele pot fi achiziționate până duminică, 6 august, la ora 16:00.

Programul caselor de bilete va fi anunțat ulterior!”, se arată în comunicatul transmis de club.

Lasă un comentariu