Anunțul liderului Peluzei Nord, după ce s-a stabilit că FCSB – CFR Cluj se joacă pe stadionul din Ghencea

FCSB – CFR Cluj este derby-ul programat în etapa a patra din Superliga României.

Vicecampioana României a anunțat oficial stadionul pe care se va disputa confruntarea cu CFR Cluj. După mai multe încercări eșuate, FCSB a obținut aprobarea de a juca meciul din etapa a patra pe stadionul „Steaua”.

Acordul dintre cele două părți a fost semnat, iar FCSB – CFR Cluj va avea loc pe Ghencea. Pentru echipa roș-albastră au trecut mai bine de opt ani de la ultima partidă dispută colo.

Ce a declarat Gheorghe Mustață despre jocul din Ghencea

„Noi suntem bucuroși că se întâmplă lucrurile astea, că revin lucrurile la normalitate. Pe Ghencea știam foarte clar că trebuie să jucăm. Ne bucurăm foarte mult că o să ajungem să jucăm cu CFR Cluj acolo și vedem la momentul potrivit ce pregătim.

O să fim foarte atenți să nu fie scaune goale (n.r. – ironic). Părerea mea e că o să vină din țară, o să vină din diaspora, o să vină toată lumea. Steaua (n.r. – FCSB) întotdeauna a fost iubită. Faptul că au luat băieții ăia țeapă la meciul cu Dinamo, asta e treaba lor.

Sper ca meciul pe Ghencea să fie exact cum a zis și Gigi: “Mai punem un ecran afară”. Cred că va fi arhiplin, oamenii sunt dornici să vină să vadă un meci pe Ghencea, exact de unde am plecat și oamenii vor veni cu siguranță. (n.r. – va fi o emulație de nedescris?) Da. Cred că va fi ceva special (n.r. – scenografia galeriei).

(n.r. – vor fi oameni în afara stadionului?) Cu siguranță, pentru că oamenii vor să vină la meci. Rezultatele sunt, patru din patru, sperăm și joi să câștigăm acasă cu CSKA. Eu am peste 500-600 de cereri de bilete din străinătate, numai că oamenii nu sunt siguri să își cumpere biletul de avion. Așteaptă de la mine o reacție ca oamenii să poată să își cumpere bilete de avion. Am avut și data trecută, la meciul cu Dinamo, numai că oamenii nu au mai venit pentru că au vrut pe Ghencea.

Fiecare să ne vedem de treaba noastră, fiecare de drumul lui. Noi am ales Liga 1, ei au ales o echipă făcută în 2017. Care să fie dușmănia? Eu am observat în ultima perioadă că sunt multe persoane care își fac conturi fake și încep să amenințe, să vină cu amenințări asupra suporterilor. Nu merge așa, pentru că instituțiile statului își fac datoria.

Oamenii să meargă liniștiți la meci, încercați să fiți oameni și veniți la stadion liniștiți. Nu e chiar așa, nu suntem în junglă. Noi o să mergem în mod civilizat să ne încurajăm echipa și asta este. Noi nu deranjăm pe nimeni„, a spus acesta, potrivit Fanatik. 

Lasă un comentariu