Anunțul momentului înainte de CFR Cluj – FCSB

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB este programat duminică, de la ora 21:00, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Vicecampioana are un avans de zece puncte față de următoarele două clasate, Universitatea Craiova și CFR Cluj, iar Gigi Becali pregătește deja mai multe transferuri spectaculoase pentru perioada de mercato din vară.

O eventuală victorie a FCSB-ului ar duce titlul și mai aproape de echipa lui Gigi Becali. Vicecampioana s-ar distanța la 13 puncte de fosta campioană a României, cu șase etape înainte de final, astfel că ardelenii ar ieși aproape complet din calculele pentru titlu.

CFR Cluj anunță: sold-out pentru meciul cu FCSB!

CFR Cluj va avea o asistență impresionantă la meciul cu FCSB, ultima șansă pentru titlu din acest sezon. Cu trei zile înainte de meci, clubul din Gruia a anunțat că toate biletele puse în vânzare pentru această partidă au fost vândute.

„Suntem SOLD OUT la meciul cu FCSB 

CFRiști, s-au epuizat toate biletele disponibile pentru derby-ul cu FCSB! Vă mulțumim tuturor celor care ați achiziționat tichete și vă așteptăm duminică în Gruia! 

Hai CFR!”, se arată pe pagina oficială de Instagram a clubului.

Pentru ca FCSB să devină matematic campioană încă de la finalul turului din play-off, liderul trebuie să câștige meciurile cu CFR Cluj, în deplasare, (14 aprilie) și Rapid, acasă (în jurul datei de 20 aprilie), însă formația roș-albastră are nevoie și de pași greșiți ai urmăritoarelor: CFR Cluj să piardă sau să facă egal contra Farului, iar Universitatea Craiova să nu scoată mai mult de un punct din duelurile cu Farul și Sepsi.

Dacă acest scenariu s-ar realiza, FCSB ar ajunge la 47 de puncte, în timp ce CFR Cluj, Universitatea Craiova și Rapid ar avea cel mult 32 de puncte. 

Astfel, o diferență de 15 puncte, cu cinci etape rămase de disputat, iar FCSB are câștig de cauză în caz de egalitate, astfel că ar fi matematic campioană.

Lasă un comentariu