Apelul făcut de Marius Lăcătuș, după ce Steaua a rămas fără drept de promovare

Noul sezon din Liga 2 a început, dar CSA Steaua tot nu a obținut dreptul de promovare.

Marius Lăcătuș, legenda clubului din Ghencea, a făcut un apel către cei care conduc clubul: să iasă public și să clarifice situația.

Marius Lăcătuș, reacție după ce Steaua a rămas fără drept de promovare

Eu vorbesc în nume personal, fiecare are ideea lui, fiecare are gândurile lui. Eu spun cum gândesc eu. Nu sunt genul de om care să se ducă la club sau să-l sune pe comandant, să intervină pe undeva.

Eu am zis că e cazul ca cei din conducerea clubului și a Ministerului să dea măcar o explicație, de ce nu se reușește asocierea cu un privat, ca această echipă să aibă drept de promovare.

Dacă nu iese nimeni, noi ne putem doar da cu părerea. Habar n-am ce gânduri au. Sigur că toți cei care suntem alături de club și ne dorim ca echipa să aibă drept de promovare și să joace în Liga 1 suntem așa… cu gândurile împărțite.

Eu am crezut că vor găsi varianta cea mai bună ca echipa să aibă drept de promovare. Se pare că nu s-a găsit această variantă. De ce nu au mers mai departe, știu doar ei. Încă o dată, cred că ar fi cazul ca cineva să iasă în față și să spună public ce au de gând cu această echipă.

Dacă-l aude cineva, bine, dacă nu, iar bine. Pentru noi, cel mai important este că această echipă există, chiar dacă este în liga a doua. Eu sunt alături de club, de această echipă. Indiferent de ce se întâmplă, voi rămâne alături de această echipă”, a declarat Marius Lăcătuș, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Egal la Târgoviște în prima etapă

În prima etapă din Liga 2, CSA Steaua a fost condusă cu 1-0 mai bine de 90 de minute de Chindia, dar a egalat la ultima fază și a plecat cu un punct la Târgoviște.

În runda a doua, CSA Steaua va juca împotriva lui Metaloglobus. Meciul nu se va juca în Ghencea, ca urmare a unei suspendări dictate de Federație.

Lasă un comentariu