Aproape de FCSB. Louis Munteanu , OUT! Anunțul făcut de italieni despre atacantul Fiorentinei

Louis Munteanu (21 de ani) este unul dintre cei mai apreciați atacanți români în acest moment.

Atacantul împrumutat de Farul de la Fiorentina a avut o evoluție impresionantă în acest sezon, marcând zece goluri, dintre care cinci în play-off. Performanțele sale l-au pus în atenția unor cluburi românești importante precum FCSB sau Rapid.

Firenze Viola a confirmat că Louis Munteanu ar putea pleca de la Fiorentina, întrucât a avut cea mai bună prestație dintre jucătorii împrumutați în acest sezon.

Conform informațiilor transmise de jurnaliștii italieni, este foarte probabil ca fotbalistul să fie transferat la una dintre echipele românești cu pretenții la titlu.

Fotbalistul împrumutat de Fiorentina care s-a descurcat cel mai bine în acest sezon este fără nicio îndoială Louis Munteanu, cel mai bun marcator din play-off-ul campionatului România. A marcat cinci goluri în play-off și cel mai probabil va face obiectul unui transfer la echipele mari din țară, odată ce sezonul se va încheia”, au scris italienii de la firenzeviola.it.

Ce a spus Gigi Becali despre Louis Munteanu

După eșecul suferit de FCSB în fața Universității Craiova, scor 0-2, Gigi Becali a vorbit despre un eventual transfer al lui Louis Munteanu la gruparea roș-albastră. Recent, au apărut informații potrivit cărora patronul FCSB-ului a început deja discuțiile cu echipa din Serie A.

Totuși, Gigi Becali a spus că va discuta despre transferul lui Gigi Becali în următoarele zile: ”Nu, peste două săptămâni vorbim despre Louis Munteanu”.

Lasă un comentariu