Arbitrul Felix Zwayer, nota 4, pentru prestația din meciul România – Olanda

România a pierdut în fața Olandei, scor 0-3, și a fost eliminată de la EURO 2024.

Site-ul specializat în arbitraj, archivovar.es, i-a acordat arbitrului german Felix Zwayer nota 4,0 pentru prestația sa din meciul România – Olanda.

Spaniolii au observat că centralul din Germania a fluierat prea ușor anumite faulturi. Totuși, în opinia acestora, cea mai mare eroare a lui Zwayer a avut loc în minutele de final, când a oprit un atac promițător al lui Denis Alibec.

Felix Zwayer a dezamăgit după o prestație slabă la meciul România – Olanda. Arbitrul german, care a avut mai degrabă un EURO destul de slab, a continuat în aceeași dinamică, deși a arbitrat un meci relativ simplu. A fluierat fault pentru contacte minime și a oprit un atac promițător al României la scorul de 1-0, inventând un joc periculos care nu a existat.

A arătat cartonașe în patru rânduri, dar ar fi putut arăta doar două. Nu a avut succes nici la acest capitol. Pe lângă golul anulat la VAR al olandezilor, meciul s-a desfășurat fără acțiuni care i-ar fi putut complica și mai tare prestația lui Felix Zwayer”, au scris spaniolii.

Lasă un comentariu