Argăseală, întâlnire de gradul zero cu Talpan și cu fanii Stelei: ”Au venit repede la mașină!” Ce a urmat

Valeriu Argăseală a povestit ce s-a întâmplat când s-a întâlnit cu fanii Stelei, dar și cu Florin Talpan când a mers să negocieze punerea la dispoziție a stadionului din Ghencea.

Valeriu Argăseală a fost reprezentantul trimis de FCSB să negocieze revenirea pe stadionul Steaua. La prima rundele de negocieri, cele pentru derby-ul cu Dinamo, n-a avut prea mult succes.

Între timp, suporterii Stelei au fost iritați de cererea depusă de FCSB pentru a juca în Ghencea.

Ce s-a întâmplat când Valeriu Argăseală s-a întâlnit cu Florin Talpan: ”Ne-am salutat”

Prima tentativă pe care FCSB a avut-o să joace în Ghencea a fost la derby-ul cu Dinamo, meci disputat pe 22 iulie.

Valeriu Argăseală a mers atunci la sediul Stelei și a purtat mai multe rânduri de negocieri, însă atunci n-a avut prea mult succes.

Într-una dintre zile, Valeriu Argăseală s-a întâlnit și cu Florin Talpan, cel care s-a opus vehement cererii FCSB-ului de a juca pe stadionul Steaua.

”A fost întălnire în sensul că eu intram în clădire și m-a salutat. L-am salutat și eu și asta a fost tot”, a povestit Valeriu Argăseală la ”Prietenii lui Ovidiu”.

Ce s-a întâmplat când Valeriu Argăseală a fost văzut de fanii Stelei

În acele zilei, mai mulți suporteri ai Stelei au venit la sediul clubului pentru a protesta împotriva negocierilor purtate pentru revenirea FCSB-ului în Ghencea.

În timp ce-și manifestau nemulțumirile, au observat mașina lui Valeriu Argăseală și s-au dus țintă spre ea:

”(Dacă au existat incidente cu fanii Stelei) Da, la a doua întâlnire pe care am avut-o, în momentul în care am ajuns în fața Clubului Sportiv al Armatei, când am ajuns în fața porții, un grup de suporteri care erau pe trotuarul celălalt, au venit repede la mașină și, evident, repertoriu din tribună s-a auzit lângă mașină.

Au dat cu palmele, au dat cu o sticlă de apă. Între timp mi s-a deschis poarta la club și am intrat. Au chemat jandarmeria ulterior, dar totul a fost… haideți să spunem în limitele sportivității admise.

Negocierile chiar au fost dure la început, pentru că au fost niște condiții pe care le-am expus și public, dar până la urmă lucrurile au intrat în…

Oamenii trebuiau să-și facă misiunea și să apere CSA, numai că unele condiții erau inacceptabile”, a mai spus Valeriu Argăseală.

Până la urmă, FCSB a fost lăsat să joace pe Ghencea. Prima partidă pe care echipa lui Gigi Becali a disputat-o pe stadionul Steaua a fost cea cu CFR Cluj.

Ulterior, FCSB a mai jucat aici meciurile cu Nordsjaelland (în Conference League) și cu Universitatea Craiova (în Liga 1).

Lasă un comentariu