Arnold Gariță a ales. ”Spuneți-i domnului Gigi Becali să mă sune!”.

Arnold Garita (28 de ani) a fost dorit la FCSB în vara anului 2023, însă mutarea nu s-a mai concretizat.

Gigi Becali a considerat prea mari pretențiile financiare ale lui Arnold Garita, motiv pentru care a renunțat la atacant la acea vreme.

Arnold Garita, pregătit să vină la FCSB

Arnold Garita a rămas liber de contract în această vară, după despărțirea de saudiții de la Al-Faysaly, și este acum în căutarea unui nou club.

Fostul atacant de la FC Argeș i-a provocat pe curioși să-i pună întrebări online, iar aceștia nu au ezitat să-l întrebe dacă se va transfera la FCSB.

Vii la FCSB?”, a fost întrebat Arnold Garita, care a replicat: ”Nu am primit nicio ofertă de la FCSB. Cred că nu sunt interesați de mine pentru sezonul următor”.

Cerut de un alt fan la FCSB, Arnold Garita a scris pe Instagram: ”Spuneți-i domnului Gigi Becali să mă sune!”.

Când vii la FCSB să joci cu Dawa?”, a mai fost întrebat Garita, pe Instagram. Atacantul a replicat din nou: ”Când Dawa îi va spune clubului său să mă angajeze”.

Arnold Garita a plecat de la Al-Faisaly 

Al-Faisaly a terminat pe locul opt în liga a doua din Arabia Saudită, iar Arnold Garita și-a anunțat plecarea după doar un sezon. 

Joi, 30 mai, atacantul din Camerun și-a anunțat decizia printr-un mesaj postat pe rețelele sociale.

”Este timpul să îmi iau rămas bun de la Al Faisaly. Când contractul meu se va încheia la 30 iunie 2024, eu nu voi mai rămâne. Mulțumesc clubului pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o de a juca în Arabia Saudită. Sunt dezamăgit că nu mi-am atins obiectivul de a promova. 

Sper ca în sezonul viitor clubul să promoveze. Mult succes! O nouă aventură se deschide pentru mine și sper că va fi incredibilă”, a scris Arnold Garita pe Instagram. 

Lasă un comentariu