Aroganța îl va costa? Gigi Becali i-a dat echipa de start a FCSB pentru derby-ul cu CFR înainte de meci! Care e singura dilemă din primul 11: „Acolo îi las pe ei să aleagă”

Gigi Becali e arogant cu Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, și i-a dat echipa de start a celor de la FCSB chiar înainte de marele derby.

Cu toate acestea, Gigi Becali are o singură dilemă când vine vorba despre primul „11” pe care îl va alinia în meciul cu ardelenii și îl va lăsa pe Elias Charalambous să lămurească această problemă.

Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a făcut o aroganță chiar înainte de derby și a dezvăluit echipa pe care o va alinia antrenorul Elias Charalambous. Cu toate acestea, mai rămâne o singură necunoscută în primul „11” al liderului, pe care Gigi Becali a lăsat-o în seama antrenorilor.

„Avem aşa: Coman, Miculescu şi George (n.r. Tavi Popescu) în faţă. La mijloc e Şut, Olaru şi Lixandru, iar în apărare e Radunovic. La centrali îi las pe ei să aleagă, că ei ştiu de la antrenamente.

Nu ştiu dacă va fi Chiricheş cu Ngezana sau intră Dawa? Poate o să fie nevoie de Dawa. În dreapta va fi Creţu. Au făcut antrenamente şi cu Ngezana fundaş dreapta, dar nu funcţionează bine”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport 1.

Băluță, incert pentru meciul cu CFR Cluj, va fi prezent pe teren cu Rapid

Gigi Becali a vorbit și despre situația lui Alex Băluță și a declarat că fotbalistul nu va fi folosit, cel mai probabil, în partida cu CFR Cluj. Totodată, latifundiarul din Pipera a declarat că se va baza pe serviciile lui Alex Băluță la meciul cu Rapid București.

Patronul celor de la FCSB a vorbit și despre ambițiile pe care le are, declarând că pe el îl interesează doar banii.

„Băluţă poate să joace, dar nu cred că intră. Va fi cu Rapid, ca să fim siguri de el. Eu nu am ambiţii cu Rapid, nu sunt suporter. Eu sunt patron, ei sunt fanatici. Eu nu sunt aşa.

Eu sunt fanatic de bani. Aşa că nu am ce ambiţii să am cu Rapid sau cu alte echipe”, a adăugat Gigi Becali pentru sursa citată.

Lasă un comentariu