„Aș merita mai mult respect”. Vlad Chiricheș și-a spus nemulțumirea, în momentul prezentării la FCSB

După mai multe săptămâni de negocieri, Gigi Becali (65 de ani) a reușit să îl convingă pe Vlad Chiricheș (33 de ani) să revină la FCSB, după 10 ani.

„Aș merita mai mult respect”. Vlad Chiricheș și-a spus nemulțumirea, în momentul prezentării la FCSB

La conferința de presă din momentul prezentării sale, Vlad Chiricheș a atras atenția unor declarații apărute în spațiul public pe seama problemelor sale medicale. După ce a fost accidentat în mai multe rânduri în ultimul sezon din Serie A, internaționalul român a fost criticat pentru fragilitatea sa, iar acum a ținut să le dea o replică oamenilor din fotbalul românesc.

„(n.r. cât mai poate Chiricheș să joace) Chiar aș fi vrut să vorbesc despre asta, pentru că am văzut în ultimele săptămâni niște vorbe aruncate cu prea multă ușurință și ușoară răutate. Să fiu numit pacient, multe altele, cred ca e prea mult și cred că pentru ceea ce am făcut eu ca sportiv pentru România, aș merita mai mult respect.

Am încercat în toți anii ăștia să mă pregătesc 100%, să mă odihnesc bine și au fost momente când corpul meu a cedat. Cred că acum sunt bine, lucrez cu cei mai buni preparatori fizici și cred că mă ajută să fiu la un nivel bun. Am încredere în ei și sunt sigur că mă vor ajuta. Săptămâna asta a fost intensă și am lucrat bine. Nu mă dezic de la cum sunt eu, nu-mi place să mă dau la o parte”, a spus Vlad Chiricheș.

Florinel Coman, detronat! Cum arată topul salariilor de la FCSB, după venirea lui Vlad Chiricheș

Începând din acest sezon, ierarhia salariilor de la FCSB va fi cu totul alta, față de sezonul precedent. Concret, Vlad Chiricheș urmează să fie cel mai bine plătit jucător de la formația roș-albastră, dar și din tot fotbalul românesc și va încasa nu mai puțin de 400.000 de euro într-un an, dar această sumă poate crește în funcție de bonusurile de performanță.

Podiumul este completat de Florinel Coman și Darius Olaru, doi dintre cei mai buni fotbaliști ai FCSB-ului în momentul de față. Aceștia au primit și ei o majorare a salariilor în această vară, însă tot nu îl depășesc pe Vlad Chiricheș.

Topul salariilor de la FCSB

  • Vlad Chiricheș – 33.3 mii de euro pe lună
  • Florinel Coman – 30 de mii de euro pe lună
  • Darius Olaru – 20 de mii de euro pe lună

Lasă un comentariu