Așa va arăta noul atac de la FCSB: „A fost și greșeala mea, dar vă anunț acum”

Gigi Becali a stabilit linia de atac de la FCSB, după ce a văzut echipa în partida cu Nordsjaelland (0-0), din Conference League.

Nemulțumit de evoluția lui Andrei Cordea, titularizat cu Nordsjaelland și schimbat la pauză, Gigi Becali a anunțat că extrema dreaptă va fi trecută pe banca de rezerve. De asemenea, Valentin Gheorghe, intrat în repriza secundă la duelul din Ghencea, va fi cedat la o altă formație în această vară.

Gigi Becali: „Așa va arăta atacul FCSB”

Gigi Becali spune că Octavian Popescu va reveni printre titularii lui FCSB, pe postul de extremă dreapta. Florinel Coman va rămâne în stânga, în timp ce pentru postul de vârf ar urma să se lupte Andrea Compagno și Alexandru Băluță.

„Am văzut că e criticat Tavi Popescu. Vă anunț acum: Tavi Popescu a fost extraordinar, nu numai că a scos roșu. A fost și greșeala mea. Joacă, mă, cu Tavi că e fotbalist. Am zis că nu știu ce, că nu știu cum. O să vedeți acum. Care e treaba? Să joace în dreapta.

Va juca Tavi în dreapta și gata. De acum încolo, Tavi, Coman și asta este. În centru vom vedea, se vor combina, dar ăsta este atacul nostru. Tavi în dreapta și Coman în stânga”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali îi critică pe Vali Gheorghe și Andrei Cordea: „L-am dat deja / O să rupă bancă”

Gigi Becali i-a criticat în termeni duri pe Valentin Gheorghe și Andrei Cordea pentru evoluțiile de la partida cu Nordsjaelland. Despre primul anunță că îl va ceda la o altă echipă, iar al doilea nu va mai prinde echipa de start prea curând.

„S-a greșit probabil acolo cu Vali Gheorghe. Eu le-am zis să îl ia. L-am dat deja… îl vor vreo două-trei echipe. Gata, nu mai vorbesc de Vali Gheorghe.

Numai Vali Gheorghe pleacă. Edjouma să vedem dacă îl iau ăia, dar să vedem întâi dacă ne calificăm. Dacă nu ne calificăm, sunt cam mulți pe aici, o să zic și eu ca Hagi. Ce faci dacă nu te califici? Glumesc, n-ai ce să faci, au contracte.

Cordea? Nu e vorba de supărare, atât poate el. Am avut mare încredere în el. Primești mingea să scapi singur cu portarul. Ce fel de fotbalist ești tu? Primești să te duci să dai gol și tu zici ‘stai puțin, mă întorc, pentru că nu vrea să-ți dau gol. Sunt blat’. Cam așa ceva a făcut. Ce te întorci, mă, dacă și-a dat-o Coman? Coman a făcut cel mai mare joc al lui, dar n-a avut cu cine să joace. Coman i-a băgat-o pe culoar, doar să intre cu ea și să dea gol. El a ținut cu ei, cu danezii. La revedere!

Am jucat monumental, dar dacă aveam și un jucător în dreapta… noi am jucat în 10. Îl lăsăm pe Cordea să rupă bancă. Așa trebuie să faci, să critici. O să rupă banca, o să o tocească”, a mai spus Gigi Becali.

Valentin Gheorghe, împrumutat și în sezonul trecut, la formația turcă Umraniyespor, ar fi dorit acum de două formații din Liga 1, Universitatea Cluj și UTA Arad. Rămâne de văzut ce decizie va lua acum FCSB în cazul jucătorului cumpărat de la Astra, în 2021, pentru 250.000 de euro.

După revenirea din împrumutul de la Umraniyespor, Valentin Gheorghe a jucat în doar două meciuri la FCSB: 20 de minute contra lui FC U Craiova (3-1), în prima etapă din Liga 1 și 29 de minute împotriva lui Nordsjaelland (0-0).

Lasă un comentariu