Asta da răzbunare, coșmarul Rapidiștilor poate deveni realitate. Gheorghe Mustață e convins: ”Sărbătorim titlul în fața lor!”

FCSB este mai aproape ca niciodată să câștige titlul de campioană, după 9 ani, iar acest lucru se poate întâmpla chiar în meciul contra Rapidului de sâmbăta viitoare. Ar fi un vis devenit realitate pentru liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, care se pregătește de sărbătoare fără însă a uită de războiul cu Steaua.

FCSB a zdrobit CFR Cluj și e la un pas de titlu!

FCSB a reușit o victorie crucială duminică, 14 aprilie 2024, pe terenul CFR Cluj, scor 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Florinel Coman din lovitură liberă, în minutul 16.

Această victorie, dublată de înfrângerile Universității Craiova cu Farul (1-2) și a Rapidului cu Sepsi (0-1), plasează FCSB în fruntea clasamentului play-off-ului Superligii, cu un avans considerabil de 13 puncte față de ocupantele locurilor 2 și 3.

Echipa lui Gigi Becali are nevoie de doar 2 victorii din cele 6 etape rămase pentru a-și asigura matematic titlul de campioană. Practic, o victorie în meciul următor, cu Rapid, ar fi suficientă pentru a duce FCSB spre un nou titlu, al 27-lea din istoria clubului.

Deși teoretic șansele la titlu nu sunt încă nule pentru CFR Cluj și Universitatea Craiova, scenariul ar trebui să implice o serie de rezultate favorabile FCSB-ului, combinate cu eșecuri repetate ale rivalelor.

Gigi Mustață: ”Să fie 50.000 şi victorie cu Rapid”

În această situație, Gheorghe Mustață și-a pregătit planurile pentru celebrarea mult-așteptatului titlu. Cu toate că preferința lui ar fi fost să aibă loc pe Ghencea, după o victorie în fața Rapidului și în fața a 50.000 de fani, este clar că acest lucru nu este posibil, deoarece disputarea meciului pe Ghencea este exclusă.

“Aseară (n.r. duminică seara), după meci, am sunat pe băiatul care se ocupă de vânzarea de bilete. Primul lucru pe care mi l-a spus, în momentul în care Florinel Coman a dat golul, în 10 minute s-au vândut 2700 de bilete online.

În 10 minute… La momentul ăsta vorbim de 32.000. Nu ştiu ce s-a întâmplat azi noapte (n.r. duminică noaptea). Va fi sold out. Să fie 50.000 şi victorie cu Rapid.

Dacă luăm şi titlul în faţa Rapidului… Sărbătorim în fața lor. E foarte frumos să sărbătorești în faţa unei echipe rivale.

Gigi Becali va investi foarte mulți bani. Cu această echipă nu poţi să mergi în Champions League. Echipa încă nu arată bine pentru Europa. Cu siguranță Gigi Becali va investi”.

Gigi Mustață: ”Noi suntem continuatoarea secției de fotbal”

”Eu mi-aş fi dorit să avem acest meci şi să sărbătorim titlul în Ghencea. Aş fi vrut să cântăm şi celebra: «Anul acesta, titlul e-n Ghencea!».

Oricum, tot în Ghencea este, noi suntem continuatoarea secției de fotbal. Asta este, n-ai ce să faci. Să vedem ce mai spun alții? Că noi umplem stadioanele peste tot unde mergem.

Noi umplem stadionul acasă, iar în alte părţi sunt 400, 600-700. Ce pot să spun? Nu e păcat de stadionul ăla să stai 600 de oameni cu tot cu bodyguarzi, cu staff şi echipa adversă. Îşi bat joc de stadionul ăla.

Gândiţi-vă ce era acum în Ghencea şi la toate meciurile care le-ar fi jucat FCSB pe teren propriu. Şi venim şi spunem că ăla n-a jucat la Steaua? Asta e bătaie de joc, dar dacă aşa le place?

Nu putem să spunem nimic decât «să fie sănătoși»”, a spus Gheorghe Mustaţă, scrie Fanatik.

 

Lasă un comentariu