„Asta înseamnă Dinamo!” Discursul lui Ovidiu Burcă după a doua victorie consecutivă în campionat: „Un meci epuizant!”

FC Voluntari și Dinamo București s-au duelat în a șasea etapă a Superligii României, scor 2-3.

„Câinii” au bifat a doua victorie consecutivă în campionat, ambele obținute în prelungiri. Scorul a fost deschis de gazde, prin Matricardi, în minutul 18, dar Gregorio a egalat, șase minute mai târziu, stabilind și rezultatul la pauză. Dinamo a mai lovit o dată, în startul reprizei secunde, prin Costin, însă Nemec a egalat în minutul 80. 

Echipa lui Ovidiu Burcă a marcat însă în minutul 87, prin Larrucea, dar golul a fost validat cu VAR abia în al doilea minut de prelungiri. În minutul șase de prelungiri, FC Voluntari a primit penalty după un fault al lui Homawoo la Dumiter, însă Sigurjonsson a șutat pe lângă poartă. 

Ce a declarat Ovidiu Burcă la finalul meciului 

Ovidiu Burcă a vorbit la finalul meciului, fericit pentru victoria obținută, însă a recunoscut că partida a fost extrem de solicitantă. 

„Un meci care m-a consumat foarte tare, au fost momente complicate pe final. Dar trebuie să rămânem cu spiritul demonstrat și anul trecut, începe să îl arate și acum. Asta înseamnă Dinamo, să nu renunți niciodată, să o iei de la capăt chiar dacă firul jocului nu e cum ne dorim noi, important e să ai forță să o iei de la început. Vreau să le mulțumesc băieților și cred că suntem pe drumul cel bun.

Am adus niște jucători, credem în ei, încercăm să îi dezvoltăm, să le punem în valoare calitățile, dar e nevoie de timp, să le vedem nivelul real, trebuie să avem răbdare. 

Finalul l-am trăit la maximum, au fost așteptări foarte lungi, suntem bucuroși că VAR-ul ne asistă, puteam fi de cealaltă parte a baricadei. Meci frumos pentru suporteri, epuizant pentru noi, cei de pe bancă, dar ăsta e spiritul. Jucătorii arată mai bine de la săptămână la săptămână, atât fotbalistic cât și din punct de vedere uman. 

Ne dorim foarte mult să jucăm pe Arena Națională cu Petrolul, ați văzut cât de bine jucăm atunci când avem un gazon de calitate.  Cred, fără să spun vorbe mari, că va fi multă lume în tribune, cred că vor fi 30.000 de dinamoviști în tribună”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul meciului. 

Dinamo este pe locul 7 în clasament cu 7 puncte obținute în 6 etape. În următoarea etapă, „câinii” joacă pe teren propriu cu Petrolul Ploiești. 

Lasă un comentariu