„Asta ne-a zis domnul Becali!” Cum a reușit patronul FCSB să instaureze disciplina în vesitiarul vicecampioanei

Un fost jucător al FCSB a dezvăluit cum a izbutit Gigi Becali să-i determine pe jucători să asculte de un singur om: antrenorul.

Florin Gardoș a dezvăluit că în perioada în care el s-a aflat sub contract cu FCSB, Gigi Becali le-a cerut jucătorilor să nu-l mai sune și nemulțumirile să le discute cu antrenorul, care pe atunci era Laurențiu Reghecampf.

„Prima condiție a lui Reghe atunci când a venit la Steaua a fost aceea ca jucătorii să nu aibă refugiu la patron. Și a venit domnul Becali, nu în vestiar, dar eram vreo șapte jucători, veneam de la echipa națională și ne-a zis «bă, să vorbiți și cu ceilalți să nu mai veniți la mine».

Nu știu cine venea, pentru că eu nu aveam niciun fel de relație de genul ăsta cu patronul. A fost foarte inteligent din punctul ăsta de vedere, pentru că antrenamentele erau foarte grele. Reghe i-a zis când a venit: «Prima condiție ca să vin la echipă e să nu vină jucătorii la tine să se plângă». Gigi ne-a zis «orice se întâmplă nu mă sunați, nu ziceți nimic, vreau să îl las pe omul ăsta să facă treaba»”, a spus Florin Gardoș, potrivit Fanatik.

Florin Gardoș, schimb de replici cu un suporter

Florin Gardoș (34 de ani) nu a stat departe de stadion și a văzut ”pe viu” meciul câștigat de FCSB cu CFR Cluj, scor 1-0.

După meci, fostul fundaș de la Southampton a postat o poză de pe Arena Națională, iar în secțiunea de comentarii a fost ironizat de un fan, care s-a legat de accidentările care i-au ”măcinat” cariera lui Gardoș.

Gardoș nu s-a lăsat și i-a dat o replică pe măsură fanului, iar comentariul său a strâns peste 1,000 de aprecieri –

Lasă un comentariu